Pai te iubeste normal ca daca nu te iubea nu iti facea fazele astea, faza e ca e fff gelos sh poate de asta se comporta asa si nu vrea sa te piarda, in lagatura cu soacrele sau surorile iubitului sunt cam toate la fel nu ii place partenera pe care o are fratisu sh vrea numai decat sa o distruga s'au sa o desfintzeze pentru ca ele vor ce e mai bun pentru fiul/fratele sau.Nah asa fac si eu daca nu imi place cu ce fata vine fratiumiu acasa incerc sa il fac in asa fel incat sa se desparta de ea si nu ii dau voie sa ma lase sa o cunosc sh asta e cea mai mare greseala a mea nah poate asa e sh sora iubitului tau nah nu stiu. Sper ca tze'am fost de ajutor
Sincer? Nu prea cred ca te iubeste. Daca doar i-ar fi pus pe prietenii lui sa te sune, atunci ar fi fost totul ok, dar daca spui ca te mai si injura... Acum, tu nu ai de unde sa stii daca sunt pusi de el, nu? De ce nu vorbesti cu el despre asta? Din comportamentul sau, iti vei da seama daca tine cu adevarat la tine sau daca doar isi bate joc. Si tu ar trebui sa incerci sa te imprietenesti cu sora lui si sa fi draguta cu ea. Nu de alta, dar nu cred ca vrei sa ai dusmani, mai ales nu pe sora iubitului tau.
Sincer crisu am fost cat se poate de draguta cu sora lui.doar ca odata nu m-am simtit bine si nu m-am dus la pizza cu ei...si da sincer sth ca el a pus ca a doua zii a vrut sa ma traga de limba...si in plus tot ce se petrece este ca toti nu ma favorizeaza in afara de tata lui
KM3 întreabă: