| Roxy_3209 a întrebat:

Buna ziua am si eu o mica problema cu persoana iubita si cu fam lui.Totul a inceput acum un an cand sora lui a bagat niste vorbe urate despre mine la parinti lui.Mama lui ma trata urat si se uita urat la mine. Tata lui nu are nimica cu mine el ma favorizeaza.Sora lui ii cam dusa cu pluta, ma refer la genu nu ii faci pe plac se enerveaza si te aranjeaza pe la spate. El nu are incredere in mine si tot pune pe niste prieteni de a lui sa ma sune cu privat si sa ma injure.Pana ieri crede-am ca cei care ma suna cu privat erau niste baieti care face-au misto. Dar mi-am dat seama ca este el azi cand m-a sunat cel cu necunoscut a auzit tastele de la tastatura si era cam 12 noaptea.Si dimineata pe la 10 m-a sunat prietenu si mi-a spus ca ce fac si i-am spus ca dorm si a spus ca cine sta pe comp pana la 12\1 noaptea si a mai folosit niste expresi care le-am folosit eu in seara precedenta cum ar fi "pe bune sa mori tu"si "hai nu zau". Voi ce credeti el ma iubeste sau vrea doar sa isi bata joc? Dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| AneBbi a răspuns:

Pai te iubeste normal ca daca nu te iubea nu iti facea fazele astea, faza e ca e fff gelos sh poate de asta se comporta asa si nu vrea sa te piarda, in lagatura cu soacrele sau surorile iubitului sunt cam toate la fel nu ii place partenera pe care o are fratisu sh vrea numai decat sa o distruga s'au sa o desfintzeze pentru ca ele vor ce e mai bun pentru fiul/fratele sau.Nah asa fac si eu daca nu imi place cu ce fata vine fratiumiu acasa incerc sa il fac in asa fel incat sa se desparta de ea si nu ii dau voie sa ma lase sa o cunosc sh asta e cea mai mare greseala a mea nah poate asa e sh sora iubitului tau nah nu stiu.big grin Sper ca tze'am fost de ajutorhee hee

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scumpa mica, esti tanara, nu te complica asa. Pune punct relatiei si mergi mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ar iubi cu adevarat nu ar face fazele care le-ai mentionat; sunt multe metode de ati arata ca te iubeste; cat de dus cu pluta poate fii un om care iubeste o anumita persoana facand ceea ce face el, mai ales sa puna pe altcineva sa te injure etc;

| Dary2000 a răspuns:

Eu cred ca doar profita si isi bate joc de tine.

| Crisu a răspuns:

Sincer? Nu prea cred ca te iubeste. Daca doar i-ar fi pus pe prietenii lui sa te sune, atunci ar fi fost totul ok, dar daca spui ca te mai si injura... Acum, tu nu ai de unde sa stii daca sunt pusi de el, nu? De ce nu vorbesti cu el despre asta? Din comportamentul sau, iti vei da seama daca tine cu adevarat la tine sau daca doar isi bate joc. Si tu ar trebui sa incerci sa te imprietenesti cu sora lui si sa fi draguta cu ea. Nu de alta, dar nu cred ca vrei sa ai dusmani, mai ales nu pe sora iubitului tau.

| Roxy_3209 explică:

Sincer crisu am fost cat se poate de draguta cu sora lui.doar ca odata nu m-am simtit bine si nu m-am dus la pizza cu ei...si da sincer sth ca el a pus ca a doua zii a vrut sa ma traga de limba...si in plus tot ce se petrece este ca toti nu ma favorizeaza in afara de tata luihappy