Iti spun eu care e logica: relatiile la distanta merg doar atunci cand sunt deja consolidate, bazate pe incredere si dureaza deja de mult timp.
In cazul asta nu e nici vina ta, nici vina ei. Nu ii poti cere sa te astepte, abia v-ati cunoscut. Chiar daca ea te-a asigurat ca e ok cu situatia, probabil si-a dat seama ca nu e ok.
Nu te poti astepta sa iti dea numai ea mesaje, dar in schimb daca tragi de ea sa vorbiti si vezi ca nu e interesata atunci inseamna ca nu mai vrea
Vorbeste cu ea despre asta, trebuie sa simti sinceritatea din cuvintele ei. Aceste lucruri se rezolva intre voi. Trebuie sa te simti bine intr-o relatie si este dreptul tau sa iti explice de ce si cum. Insista pe subiectul asta. Trebuie sa faci tot posibilul sa te simti tu bine
Apuca-te si cauta-ti si tu o femeie pe acolo pe unde esti.
Nu o mai deranja ca este ocupata cu altul care o tine calda.
Suna urat, dar de regula asa este.
Imi pare rau.
Ochii care nu se cad se uita
Poate s-a bosumflat, asa sunt femeile. Dacă te a înțeles ca trebuie sa pleci nu înseamnă ca ii și convine. Din punctul meu de vedere astfel de relații trebuie sa înceapă de la distanta ca sa țină. Dar dacă voi ati stat amândoi și v ati văzut mereu de la începutul relației, apoi tu pleci, normal ca nu mai e la fel.
Nu chiar... mereu am initiat conversatia. De cand am plecat, inainte era care prindea primul.
Salut,pai in primul rand frateste iti spun ca ai gresit ca ai plecat fara ea.a fost de acord cu plecarea ta pentru ca nu avea inctroo..si in timpul asta cat tu ai lipsit ea avea nevoie de cineva care sa ii ofere atentie si sa stea cu ea fizic nu online, probabil a gasit un refugiu de aia nu iti mai raspunde asta ar fi prima varianta.a doua varianta poate s-a intamplat ceva.o urgenta sau se simte rau. si nu poate comunica, trebuie sa iei in calcul mai multe posibiliati! Sfatul meu pentru tine este sa lasi banii..ca nu iti aduc fericire cum iti aduce dragostea (asa am facut si eu am plecat 5 luni si eram la inceput de relatie dar distanta a facut-o pe ea sa imi duca dorul si la ora actuala tot impreuna suntem! nu pleca niciodata de langa ea
gandeste-te ca sunt sacali care asteapta ca tu sa gresesti! Bafta sper sa fie de bine!