anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o poveste foarte "interesanta". E foarte lunga poveste dar o sa fiu pe scurt. Am avut o relatie de 3 ani care s-a terminat acum 2 saptamani. In timpul acestei relatii am avut 3 rupturi sa zic asa, certuri mai mari dar nu am ajuns la despartire. Ea plangea eu eram indiferent. Am stat impreuna in aceeasi casa 6 luni dupa care au fost niste certuri in familia mea care si a decis sa plece inapoi la ea si eu am fost de acord, nu am incercat deloc sa o conving sa nu plece. Ea si-a dorit sa stam impreuna ina ceeasi casa si pe viitor sa ne casatorim si sa avem un copil. Eu i-am zis ca nu sunt pregatit de asa ceva si ea s-a resemnat si a zis ca e mai bine sa ne despartim si eu am fost de acord. In urma cu o saptamana ea a iesit cu un baiat la un suc. Eu i-am vazut si am crezut ca mor.De atunci parca Dumnezeu mi-a dat o palma in cap si m-a facut sa vad lucrurile altfel. Acum vreau sa stau impreuna cu cineva, vreau un copil vreau o casatorie. Ei i-am spus toate astea dar a zis ca nu ma crede. In fiecare zi vb la telefon si astazi mi-a zis ca a inceput sa se indragosteasca de pers respectiva. Eu i-m spus sa mi mai acorde o sansa de o saptamana sa vada ca m-am schimbat ca nu mai sunt pers care am fost odata dar a zis ca ii este frica ca sa nu fac la fel ca inainte si dupa aia pierde si pers asta care ii poate oferii ce nu i-am oferit eu. Am facut aproape tot posibilul sa o conving dar degeaba. Astazi am dus-o la serviciu si i-am spus iar ce vreau, ca o iubesc nespus de mult dar tot nu ma crede. A zis ca vrea sa fac altceva sa i arat ca intr-adevar m-am schimbat. Ce sa fac? As face orice!

Răspuns Câştigător
| deea1music a răspuns:

Probabil, tu inainte erai indiferent, nu te implicat asa mult in relatia voastra. Cand ea a vrut sa plece se astepta ca tu sa nu o lasi, sa o rogi sa ramana. Cand nu ai facut asta ea a crezut ca nu ti asa mult la ea... si a doua oara cand te-a supus unui test ( sa va despartiti) i-ai si demonstrat ceea ce credea ea. Cred ca ar trebui sa-i zici ca trebuia sa tii mai mult de ea, sa nu o lasi sa plece. Sii nu stiu thinking trebuie sa o convingi ce nu ti-ai dat seama pe vremea aia ce vroiai cu ea si de la viata.Sa-i zici ca de cand v-ati despartiti numa la ea te-ai gandit si ca ai vrea sa-ti intemeiezi o familie cu ea, ca nu o so mai dezamagesti. Sa-ti mai dea o sansa de dragul vremurilor petrecute impreuna happy incearca s-o convingi! succes >:d

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Las-o in pace. daca o iubesti nespus, asa cum zici, iti doresti, mai presus de orice sa fie fericita. ea ti-a spus ca incepe sa se indragosteasca de altul si ca este fericita. Atunci tu trebuie sa te retragi din viata ei, sa nu o mai incurci si sa o lasi sa fie fericita. Incercand sa o convingi sa se intoarca la tine, nu faci decat sa o bulversezi si sa-i strici fericirea, iar asta este ceva egoist si acre denota lipsa de iubire. Daca o iubesti, cum zici, sacrifica-te pentru fericirea ei.

| Flav a răspuns:

Daca dupa o relatie de 3 ani, ea se indragosteste de altcineva in numai doua saptamani, nu-ti pui intrebarea ce fel te-a iubit pe tine?

| SimonaAdina a răspuns:

Fa ce si-a dorit de la inceput sa faci.Du-te la o bijuterie cumpara inelul si un buchet mare de trandafiri si cere-o de nevasta.

| EmySweety a răspuns:

Cu vorbe nu cred ca poti schimba ceva. Tu o cunosti cel mai bine, trebuie sa existe ceva care sa o faca sa te creada. Impresioneaz-o cum sti tu mai bine, doar asa va renunta la ceea ce a inceput sa simta pentru baiatul respectiv si se va intoarce la tine.

| IzabellaLoredana a răspuns:

Ai gresit, macar e bine ca recunosti.Asta este primul pas.
Trebuie sa insisti,sa ii dovedesti ca intr-adevar te-ai schimbat, nu numai vorbe. Daca te-a iubit si te iubeste sigur va fi bine. Daca tot cu vorbele continui si nu ii arati prin fapte ce simti nu cred ca te va mai crede vreodata.Tu trebuie sa stii ce sa faci.
Oricum, iti urez succes.
O zi buna!

| WoKy a răspuns:

Daca te iubea cu adevarat, nu te parasea dupa ce ii ziceai ca nu vrei sa aveti un copil si sa va casatoriti. Toate relatiile au si bune si rele, dar eu nu vad rostul pentru care te-a parasit.
Parerea mea si scuzati-mi limbajul, dar dupa o relatie de 3 ani sa te paraseasca doar pentru acest lucru hmmm mi se pare ciudat, era o panarama. Nu se face asa ceva
@Flav-ai dreptate, nu cred ca tinea atat de mult la tine

| PurpleLady a răspuns:

Cred ca mereu ai parut indiferent, in adancul sufletului tau stiind ca o iubesti si nu vrei sa o pierzi. Din pacate, ea nu poate vedea in sufletul tau si s-a saturat sa fie tratata rece si indiferent. E de inteles ca acum sa nu mai creada ce ii spui chiar daca totul este atat de adevarat. Incearca sa ii dai mereu atentie sa te porti frumos sa o intelegi sa ii dai timp sa ii oferi siguranta aceea ca se poate baza pe tine si ca mereu va fi in sufletul tau. N-o lasa sa plece si demonstreaza-i ca reprezinta totul pentru tine happy Propune-i sa faceti diferite lucruri impreuna pe care pana acum le refuzai ca sa ii arati ce simti cu adevarat.