Citim tot, normal, ca de aia suntem aici . Ce tine de tine ai facut, ai avut radbarea suficienta, ai fost un om bun cu ea, acum... ramane de vazut cum e ea. Poate a avut un trecut mai zbuciumat si de aia are atatea preocupari, sa uite anumite lucruri. Intr-adevar, dupa cateva esecuri iti vine greu sa crezi ca exista si oameni buni care nu vor decat sa te iubeasca si iti zic asta din proprie experienta. Eu zic sa nu mai faci nimic, trebuie ea isi puna ordine in ganduri, poate o sa realizeze candva si o sa te sune si o sa stati la taclale si o sa iti zica ce avea pe suflet sau poate nu e pregatita si nu isi doreste o relatie. Tu sa iti vezi de viata ta, sa nu te gandesti cu regret, sa te gandesti ca poate ai fost fix omul potrivit la locul potrivit, si sa fii la fel de deschis pentru noi relatii care pot aparea oricand . Mai specific inca o data, sa stii ca esti un om bun. Felicitari!
O fata de 30 ani, care te tine la distanta si mai aproape un catel, probabil a mai avut cateva deceptii in dragoste, care au marcat-o. Si faptul ca se se ocupa de multe activitati, sa-si ocupe timpul liber, imi confirma aceasta constatare.
Cu asemenea fete trebuie sa fii cu mare rabdare, sa le iei incet, sa le castigi increderea. Acesta poate fi de lunga durata (chiar multe luni), functioneaza doar "politica pasilor marunti". Daca insa te accepta, atunci vei avea sansa sa ai o pereche in ea, pe viata, care sa tina la tine si la bine, dar si la rau.
Totul depinde de rabdarea si de comportamentul tau fata de ea.
A avut deceptii, dupa toata perioada asta ea a zis ca noi nu am avut decat o relatie de prietenie, as fi avut rabdare da daca nu imi da de inteles si mai degraba e de acord sa nu mai vorbim si ca nu vrea nicio relatie, ce rabdare sa mai am, totusi chiar si in 4 luni te poti decide daca placi pe cineva sau nu daca vrei sa continui cu el, ea nu a mai dat niciun semn de cand a zis asta, am uitat sa precizez, ea este si foarte credincioasa, merge de multe ori la biserica. Eu nu consider ca m-am grabit, in toata perioada asta am plecat amandoi doar cand era ceva de treaba, in rest daca am fost o data sa ne plimbam asa.
Este o vorba veche: "Nu fugi dupa caruta care nu ti se opreste! ".
Cel mai bine las-o si tu in pace si cauta-ti alta fata.
Cel mai probabil ii este rusine sa-ti spuna in fata, ca nu vrea o realtie cu tine.
O fata la varsta asta stie clar ce vrea, dar nu vrea sa te supere, ca cine stie, poate mai are nevoie de tine si te mai poate folosii, pana o sa-si faca ea un iubit.
Este clar ca nu este indragostita de tine si nu este interesata sa-ti fie iubita.
Am citit tot. E o întâmplare. Ai învățat ceva din ea. Au trecut 4 luni.
La următoarea vei decide probabil mai repede să o lași cu cățelul.
Cel mai probabil ca nu o atragi si atunci e clar, altfel la vasta ei punea accent pe relatie sau poate mai are in vizor pe cineva, din experienta mea stiu ca fiecare are pe cineva in cap. Daca zici ca nu are posibilittati materiale bunicile poate ca urmareste pe cineva mai instarit