O dată ce ai simtit nevoia sa pleci de langa actualul e clar ca iubire intre voi nu a mai fost.Ca ai gresit tu, el sau amândoi nu mai contează acum, ce contează e ca tu nu mai ai sentimente pentru el si ai simtit nevoia sa pleci.Am spus asta sa stabilim de la început faptul că daca nu mai iubesti un om nu trebuie să stai langa el din mila sau obisnuinta.
Al doilea aspect este legat de actualul. Poate actualul sa fie un om bun, si nu putem noi sa contesta asta.Dar trebuie sa iti pui niste semne de întrebare si sa te si astepti la orce.In primul rand trebuie sa te gândesti de ce a acceptat el sa aiba ceva cu tine daca știa că ai deja o relație? Trebuie sa te gândesti la faptul că fiecare relație la început e frumoasa? Trebuie sa conștientizeze că cu timpul exista posibilitatea ca si asta sa se degradeze pentru ca e normal, iar daca nu o sa se degradeze ea ca relație poate sa ajungi sa intampini alte problema mari care sa va puna piedici in a va iubi. Daca tu o sa vrei sa iti asumi orce risc si sa fi cu omul asta poti sa faci asta, dar daca nu esti sigura de ce faci cred ca e indicat sa rupi legătură cu fostul, sa rămâi intr-o relatie de prietenie cu actualul si sa te așezi pe viață și viitorul tau iar după ce esti pe picioarele tale si liniștită sa iei o hotărâre de ce faci cu viata ta amoroasă.
Nu te intoarce la el. Ce a fost a fost si daca nu a mers in 5 ani nu va merge nici de acum incolo, oricat ar plange el.
Ce simti tu e cel mai bine sa faci. Cunosti omul si stii daca se va schimba sau nu. Daca citesti cu atentie ce ai scris ti-ai raspuns singura la ce ai de gand sa faci in viitor-,, chiar daca nu merge cu cel intalnit, nu mai vreau sa ma intorc la fostul".
N-ai făcut rău, așa o să fie mereu + sute de reproșuri cu fiecare ocazie despre cum ai plecat cu ăla
dar nici ăsta nu cred că-i prințu din povești, la început toți par. ce? credeai că parteneru tău actual o să ajungă așa cum e azi?
Ca la inceput nu mai are cum sa fie, nici relatia veche de 5 ani, si dupa ceva timp nici macar cea noua.
Ai facut rau ca ai stat 5 ani in minciuna, cu certuri.
Eu nu va inteleg. Ce relatie este aia? Doar pentru a arata altora ca esti in stare sa ai un barbat in pat? Ca in casa, nu iti era de folos din ce spui.
Poate cel mai bine ar fi sa ii explici si lui asta.
Genul ca: "uite, te respect pentru ceea ce esti, dar ceva s-a stricat la noi, nu mai simt nimic, nu mai merge. Nu ma intelege gresit. Nu mai simt dragoste, te respect insa. Din acest motiv, este corect fata de amandoi sa mergem fiecare pe calea lui. Am realizat ca esti o persoana buna, dar eu nu iti pot oferii ceea ce ai nevoie, si nici invers nu mai e valabil. Asa ca, desi mi-a fost greu, m-am hotarat sa incerc cu altcineva. Respectul pe care il am fata de tine o sa te rog sa il ai si tu fata de mine si sa accepti decizia aceasta. Sa nu facem lucrurile mai dureroase decat sunt."
Repetat si ferm, fara alte comentarii.
Am incercat si asta, intelege foarte greu, ma si urmareste la servici deci e destul de greu.