A fost incantat de prezenta ta si cam atat, la fel cum sunt unele fete care spun ca poate ne intalnim candva si dracu mai da de ele. Din moment ce a vazut ca relatia voastra decurge mai bine decat se astepta si de cat avea probabil resursele necesare (financiare, emotionale etc), a decis sa abandoneze, neputand merge la un alt nivel. Fiecare poate abandona in diverse moduri, lasand seen ori blocandu-te. Daca imi gasesti tu o alta explicatie mai buna mi-ar placea sa o aud !
Probabil si-a facut o alta iubita si a considerat ca nu merita sa calatoreasca atat, ca sa te cunoasca.
Poți explica, te rog? Cum merge pe vorbe și nu pe fapte? Scuză-mă, dar chiar nu înțeleg
Este adevărat că faptele contează da este adevărată uni oamenii pun sufletul pun inima in ce spun poate ca tul îl vezi ca un simplu mesaj dar pe partea cealaltă este cineva care spune din inima cu Adevărată din sufletul lui cu Adevărată tot adevărul care simte cu Adevărată pentru tine nu stiu cum sa arate nu stie cum sa demonstreze poate ca el nu are cum sa arate sunt multe nu ai idee cate îl pot opri pe un om pe care iubește cu adevărat să demonstreze adevărul
Stiu ca faptele contează cu adevărat sunt conștient
Da, dar totuși avea momente când era,, ciudat ", sa zic așa..adică aștepta cumva sa ii scriu eu prima mereu, apoi răspundea și cumva duceam discuția mai departe. Părea câteodată ca-s doua persoane în același corp, poate suna ciudat ce zic, dar cum am zis, el nu avea inițiativa de a scrie primul. dar, în schimb, când ne întâlneam, era cu totul și cu totul altă persoană..de asta nu prea i-am putut înțelege comportamentul și mai ales faptul ca m-a blocat asa din senin.
Cine iubește cu adevărat nu renunță niciodată orice ar fi orice s-ar întâmpla
Cine nu iubește cu adevărat poate renunța oricând poate înșela oricând.
Da, și asta este adevărat. Doar ca nu m-a înșelat, sunt sigură de asta. E genul de persoană care mi-ar fi recunoscut. Dar na, știi cum e, nu poți totuși sa bagi mâna în foc pentru nimeni.
Încântat de prezența mea? Te referi la faptul ca chiar m-a plăcut dar i-a fost cumva teamă să continue? De ce nici măcar nu mi-a zis absolut nimic? Adică ma gândesc ca as fi putut înțelege totuși, dacă mi-ar fi explicat.
Cam asa ceva. Dupa cum am zis, fiecare actioneaza diferit.
Eu accept de 2 ori atâta sa fiu înșelată atâta de 2 ori a 3 oară prefer să sufăr toată viața dar nu stiu sigur daca pot ierta
Prima oră nu se pune a doua oară iert a treia oară ma gândesc stiu ca nu ma crezi dar este adevărată eu chiar sunt așa eu nu am înșelată niciodată nici nu voi înșela vreodată în viața mea am so iubesc toată viața mea orice s-ar întâmpla orice ar fi imi dau si inima pe viu pentru ia numai sa fie fericită și în siguranță sănătoasă
Si crezi ca poate ar mai fi șanse sa ma deblocheze? Adică gen sa-i vina mintea la cap, sa zic asa?
Eu, în schimb, nu accept..adică sunt de părere ca, odată ce a făcut prima data asta, o va face în continuare. și pur și simplu nu mai pot avea încredere în persoana respectivă.
Sanse micute .
Când ai sa iubește cu adevărat cu toată inima si tot sufletul tău o sa-ti dai seama ce vreau eu sa spun cu Adevărată acum nu-ti de ai seama într-o zi îți vei da seama ca tot ce contează cu adevărat este dacă ia este bine dacă ia este in siguranță dacă ia este sănătoasă.
Cine iubește cu adevărat nu înșela
Cine iubește cu Adevărată nu uită
Cine iubește cu Adevărată nu renunță niciodată orice ar fi orice s-ar întămpla
Cine iubește cu Adevărată așteptată si o viață întreagă fără se înșel fără să renunțe fără să uite.
????
A fost incantat de prezenta ta si cam atat, la fel cum sunt unele fete care spun ca poate ne intalnim candva si dracu mai da de ele. Din moment ce a vazut ca relatia voastra decurge mai bine decat se astepta si de cat avea probabil resursele necesare (financiare, emotionale etc), a decis sa abandoneze, neputand merge la un alt nivel. Fiecare poate abandona in diverse moduri, lasand seen ori blocandu-te. Daca imi gasesti tu o alta explicatie mai buna mi-ar placea sa o aud !
Ți-e mai bine fara el. Dacă nici măcar nu a avut curajul să îți spună că ceva nu e in regula... Asta spune multe despre el. Asta daca nu cumva altcineva are acces la contul lui și acea persoana are ceva împotriva ta, dar aici deja o dam in teorii conspiraționiste și telenovele.
Ideea este ca vorbeam despre încăpățânare și el zicea ceva și eu nu si nu.și apoi i-am zis ca degeaba insistă, pentru ca sunt destul de încăpățânată și dacă zic un lucru, asa rămâne.și apoi a zis ceva de genul ca la fel e și el, doar ca el la un moment dat lasă de la el sau chiar renunță. Am luat o drept glumă, dar apoi am văzut ca de fapt ma blocase.
Ai loat in gluma ce simțea el pentru tine cu Adevărată și a renunța la tine
Uni renunța pur si simplu alți nu renunță nicio o viata întreagă așteaptă speră iubesc in continuare orice ar fi
Cine iubește cu adevărat dar cu Adevărată nu renunță niciodată orice ar fi orice s-ar întâmpla
Asa pare, ca as fi luat în glumă? Chiar n-a fost cu intenție, nici nu mi-am dat seama ca asta s-ar putea înțelege. totuși, ar mai fi șanse sa ma deblocheze sau aștept pur și simplu imposibilul?
In niciun caz nu mi se pare ceva ce ar face cineva matur dpdv emoțional. Adulții își discuta problemele nu se ignoră. Mai ales că nu a fost o cearta adevărată ci doar o diferență de opinii. E posibil și să te deblocheze, sa fie doar o chestie de moment dar nu cunosc persoana respectiva.
Chiar nu știu ce sa mai zic sau sa mai cred. chiar sunt curioasă dacă ma va debloca și dacă, cumva, ar avea intenția măcar sa explice de ce a făcut asta. Mulțumesc
Probabil are pe cineva si s-a panicat, sau nu a mai vrut să se tina de cuvant si a fost atât de las încât te a blocat in loc sa iti dea explicații