| John_Charlie_1993 a întrebat:

As avea o intrebare putin mai delicata sa va adresez. De 3 luni de zile am ajuns sa ma indragostesc de o fata nebuneste (precizez ca nu mai am pofta de mancare...mananc odata pe zi... daca mananc si atunci, noaptea nu pot dormi...adorm foarte tarziu si dorm foarte putin...2-3 ore pe noapte) dar problema e putin complicata deoarece fratele meu vorbeste cu sora ei. Intrebarea mea este: este pacat sa fie o "dubla" relatie. Este scris undeva ca nu se poate sau ca este pacat? As fi in stare pentru aceasta persoana sa ajung pana in panzele albe. Doar sa o pot avea langa mine pentru totdeauna. As dori un raspuns de la cineva care este in aceeasi situatie sau a fost. As dori un raspuns cat mai repede posibil. Va multumesc!

6 răspunsuri:
| Diurpaneus a răspuns:

Continua sa iubesti nu are nici o treaba ca ele sunt surori si voi frati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bă Romeo unde scrie ca nu poti face asa ceva? Termina cu astea si fa-i ce simti!

| DroGhys a răspuns:

Nu aveti nici o legatura de sange. Nu este interzis pe nici un plan, nici religios in caz ca iti faci griji de asta. Continua ce ai inceput, prin ceva asemanator trec si eu, ma refer la dormit si mancat laughing

| Sfetnicul a răspuns:

Este în regulă atâta timp cât nu vă "încurcați" prietenele între voi. Dar să nu aveți relații trupești până la căsătorie! Ai grijă mare!

| John_Charlie_1993 explică:

Aceste pareri le-am mai primit dar totusi si parintii ei sunt cat de cat impotriva. Am planificat sa vorbim cu un preot...dar totusi mi-e frica sa nu primesc vreun raspuns negativ...am acea teama...

| John_Charlie_1993 explică:

@Sfetnicul: de ce spui treaba asta? Este scris undeva? Sau ai patit-o pe pielea ta? E vreun pacat?