| cristina4love a întrebat:

As dori sa stiu de ce politia nu mai poate asista intr-o familie, ca mama si copilul sa`si ia hainele si sa plece din acel infern.De ce in aceasta tara nu se face nimic pentru a ne ajuta si pe noi, cele care suntem in aceasta situatie? Eu cu mama am dori sa plecam de aici si sa mergem la bunica, dar tata care este un om foarte agresiv nu ne va lasa niciodata...De ce politia nu poate intervenii in aceasta cauza?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Cei din afara nu pot interveni in casa sau familia ta pana nu se solicita interventia concreta a acestora. Dar decizia, inainte de toate trebuie luata de mama ta.Aceasta poate cere divortul invocand motivele. Nu este propietatea tatalui tau si de aceea trebuie sa i-a decizii pana nu este prea tarziu!

5 răspunsuri:
| BabyRosse a răspuns:

Esti intr-o situatie proasta imi pare rau de tine si eu am crescut fara tata de fapt nu l-am cunoscut niciodata fiindca m-a parasit la nastere si a dat si divort de mama iar acum nu am tata ar trebui s a fugiti si sa incercati cumvva sa rezolvati situatia asta!
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| claudya a răspuns:

Dar ati anuntat politia atunci cand trebuia? exista si centre care primesc persoane care provin din asemenea familii cu probleme ...asistenta sociala de acolo cunoaste problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Politia poate interveni, doar sa va ia banii prin amenzi.ca din asta traiesc ei.in rest ei nu pot judeca cine este de vina intr-um conflict.asta o face instanta.pana atunci omul isi da frau liber, prostiei, furiei, si rautatii. el este violent dar de ce? ca eu am vazut om adus la ruina si fizic si psihic de o mama si doua fiice. vrei sa-ti spun cine era rau? am auzit l-a tribunal de multe ori, un laitmotiv al femeilor; ma bate, bea si nu aduce bani acasa.sau al unui betiv; ma neglijeaza, ma inseala, si este cheltuitoare.deci instanta va hotara cu martori acolo unde doi oameni maturi, nu pot hotara singuri.si se mai si chinuie unul pe altul.si mai suferi si tu care nu ai nici o vina.

| CatalinMG a răspuns:

Sunt legi tampite in tara asta la fel ca si cei care le pun in aplicare happy Si prietena mea a fost batuta des de tatal, unchiul si matusa ei... Iar cand am dus-o sa depuna plangere au spus un simplu "nu avem ce sa-ti facem" happy

| Linda a răspuns:

Nu are mama ta unchi, veri, alte persoane care sa va asiste pana plecati de acasa si poate catva timp acolo unde mergeti?