anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori si eu niste pareri sincere.
Am iubit de cateva luni, iar fiind ziua mea (el stiind de foarte mult timp care este data), evident, m-am asteptat sa primesc un cadou din partea lui (nu neaparat ca m-am asteptat, dar ma gandeam ca imi va cumpara ceva pentru ca si eu i-am cumparat lui de ziua lui) si vorbind cu el, i-am spus ca am primit un mic cadou din partea companiei la care lucrez cu ocazia aceasta, iar el imi spune "trebuie sa merg si eu astazi sa iti cumpar ceva", deci am ramas socata ca nu a fost curios atat de mult timp sa imi cumpere cadou, efectiv i s-a rupt de ziua mea si sa imi cumpere astazi cand aveam planuri sa mergem in oras? Pai se face asa ceva? Sa nu se pregateasca de ziua iubitei lui deloc, pe motiv ca s-a uitat in ultimele zile pe internet cadouri si nu a gasit nimic.
Pai in ultimele zile cauti cadou?
Si-a mai motivat faptul ca ne-am tot certat in ultimul timp. Pai astea sunt motive sa nu te intereseze ziua iubitei tale? Asta e iubire si respect?
Si m-am certat foarte urat cu el pentru ca evident ca nu se face asa ceva si mi-a aruncat niste vorbe foarte urate, chiar de ziua mea.
I-am spus asa: mai bine imi spuneai ca nu vrei sa te cheltui, ca nu ai bani si nu m-as fi suparat, as fi inteles sau daca imi cumpara gen o cana si atat, dar sa fi vazut ca mi-a cumparat din timp, in sensul ca a stiut ca vine ziua mea si s-a pregatit, dar el mi-a aratat efectiv ca il doare undeva, ca i se rupe.

37 răspunsuri:
| Stefancalin1997 a răspuns:

Stau si ma uit prin comentarii ce le iese pe gura unora, multi o indemnati sa se desparta de el fiindca pur si simplu nu i-a luat un cadou, doar ei doi sunt in masura de a judeca treaba asta.
Referitor la ce spunea cineva prin comentarii, ii esti iubita, nu sotie sau logodnica, azi esti maine nu esti.

| acerr a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Hahaaaaaaaaaaaaaaaa,omule rad si imi dau lacrimele... pacat ca nu iti pot da o funda

| acerr a răspuns:

Asa sunt unii, asta tine de educatie si bunele maniere! eu zic sa nu pui la suflet.Cel putin a zis la multi ani?

| acerr a răspuns (pentru Stefancalin1997):

Hahaaa

| acerr a răspuns:

Pe o scara de 1 la 100... cred ca 70% nu fac cadouri

| mdc98 a răspuns (pentru Stefancalin1997):

Si daca esti sotie sau logodnica, nu se poate ca azi sa fi si maine sa nu mai fi? e asa greu sa divortezi?
Daca esti iubita si nu sotie, inseamna ca esti un nimic in fata lui? Hai sa fim seriosi totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce întrebare elaborată.

Acel "ceva" nu înseamnă ca l-ai prins pe nepregătite sau că a uitat de ziua ta, acel "ceva" poate însemna că urmează să-ți cumpere ceva în ziua respectivă, ce îți poate fi mai de folos (nu o cană sau breloc personalizat de pe internet din timp). Unde scrie că un cadou se dă iubitei la prima oră a dimineții și nu are timp în restul zilei să o facă? Poate omul vrea să ia și un buchet de flori pe lângă (după ce iese de la muncă), că așa consideră că e mai politicos.

Tu, de ziua lui, ai luat din timp cadoul? Și până la urmă, cadoul cui a părut că e făcut mai mult din "iubire și respect"?

Stai prost cu răbdarea și judeci omul prea repede. O să ai numai de suferit.