| mamaruta a întrebat:

..as vrea sa cer si eu sfatul vostru daca se poate .am 27 de ani si sunt casatorita de 3 ani.nu am copii. .am un sot minunat as putea zice. e sportiv si lucreaza ca bodyguard in discoteci...deci toate sf de saptamana el lucreaza... din cauza asta am petrecut ff putine sarbatorii impreuna eu fiind mai mult singura. dar tiinand cont ca asta este serviciul lui am considerat amandoi ca are nevoie de acest servici si face ce ii place si e bine platit .pana aum 3 saptamana acest lucru nu ne-a afecatat prea mult desi eu am cam fost tot singura pe la petreceri sarbatori nunti etc...nu m-am abtinut in toti acesti ani sa ies ...deci iesesm cu prietenii fara sa ma afecteze prea mult sau fara sa ma simt vinovata pentru faptul ca el lucreaza...eee se pare ca cine a spus"ca roata se intoarce " a avut drepatate... el e un tip calm care nu prea iese din casa... e uite ca acum de vreo 3 saptamana de cand a ramas fara servici e foarte pus pe iesit. fapt care pe mine ma deranjeaza...de ce sa iasa el acum si eu sa lucrez...imi spune sa mergem impreuna dar eu sunt prea obosita si nu prea am chef. el in schimb in fiecare sambata seara vrea sa se duca la disco. spune ca acum profita si el de timpul care il are si pe care l-a pierdut in toti acesti ani...nu bea, nu ajunge tarziu acasa.nu vine cu prieteni acasa ...si totusi pe mine ma deranjeaza acest lucru... ii spun care este oful meu si el imi sune ca niciodata el nu mi-a interzis sa merg undeva .si ca exagerez ca nu face nimic rau daca ies si el cateva ore...sa aiba oare drepatate sau sa fie egoismul meu...desi eu nu inteleg de ce nu poate sta in casa. v-as multumii mult daca mi-ai da un sfat

Răspuns Câştigător
| anachida a răspuns:

Salut! Da, ai dreptate, roata se intoarce! Eu zic ca esti putin egoista, mai ales cum spui tu ca, nu bea, nu fumeaza, nu intarzie mult, te invita si pe tine ...Ai rabdare, conformeaza-te oricarei situatii, fie ea buna sau rea! Trei ani de casnicie nu sunt prea multi, mai aveti multe de trecut impreuna, multe de invatat! Imi permit sa fac o mica gluma, dar e situatie care tot asa, am fost si eu ca tine! In urma cu mai multi ani pe sotul meu l-a cuprins microbul pescuitului, tot asa, pleca de acasa, ramaneam singura, azi asa, maine asa...Si m-am gandit intr-o zi ce e de facut? Am zis asa, am trei variante! Ori ma resemnez, ori divortez, ori...ma apuc de pescuit! Si... m-am apucat de pescuit, alaturi de el si ceilalti colegi de ...suferinta! Ok, s-a rezolvat situatia! Doamne, ce dor mi-e de un pescuit!hee hee O zi buna sa ai!

7 răspunsuri:
| maria a răspuns:

Draga mamaruta, ai incredere in tine, in sotul tau si bucura-te de tot ceea ce iti este dat.Incearca sa iti invingi oboseala cu un dus, adopta o tinuta placuta dar relaxanta si mergi impreuna cu el, dansati, beti un suc sau ce va doriti si va bucurati.Munca este minunata, dar sa nu devenim robii ei.Sotul tau simte nevoia sa se relaxeze, sa se destinda, caci nu a avut ocazia in mod real pana acum. Daca a lucrat intr-o discoteca, ocupandu-se de paza, nu a putut sa se distreze, responsabilitatile fiind mari, depinde si de firma de paza sau de patronii locatiei.Trebuie sa ai incredere in el, mai ales, ca spui ca nu bea, nu vine acasa foarte tarziu sau cu prieteni. Tu ai si ai avut libertatea sa te duci unde vrei. El te iubeste si are incredere in tine, din moment ce nu ti-a spus sa nu te duci fara el sau sa iti bata apropuri, de gen: "te duci la nunta fara mine?!" si alte lucruri de acest gen. Vorbeste cu el, de la suflet la suflet, deschis, roaga-l sa iti dea o mana de ajutor la treburile gospodaresti, sa le termini dupa ce vii de la serviciu, sau daca se pricepe sa iti faca un masaj la spate si umeri, sa te mai destinzi, si iesiti impreuna chiar daca stati mai putin la plimbare sau in vreo discoteca sau club.Suprinde-l cu o cina romantica sau o gustare romantica.Cum? vei spune ca el este acasa.Cumpara doua prajituri din oras, si ceva bun de mancare, ce va place ( ca sa fie asemeni unei gustari). Roaga-l sa mearga sa se relaxeze la baie cu un dus.Intre timp, pune o fata de masa frumoasa, aprinde doua lumanari si pune mancarea pe masa, poate un vin bun sau o bautura care sa va placa la amandoi, care poate fi si o bere fara alcool...depinde de ceea ce va place, de buget.Mai poti imprumuta sau inchiria un film bun si sa il vedeti acasa, sa mancati floricele si sa va bine dispuneti. Puteti petrece si o seara romantica in care sa va rasfatati sau tu sa il rasfeti pe el, si astfel sa petreaca timpul cu tine, cuvantul de baza sa fie relaxare, buna dispozitie, caldura sufleteasca, iubire. Poti aprinde daca va place lumanarele in boluri de sticla rezistenta...petale de flori si nu musai de trandafiri ...sunt atatea flori de toamna frumoase...ideea este sa va bucurati si redescoperiti ca si cuplu, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va acordati mici bucurii, avand incredere unul in celalalt si mai ales, comunicand foarte bine.Important este sa retii ca barbatii au manifestari diferite fata de noi, femeile, si au momente in care nu s-ar misca din pat sau din casa, si alteori ar conlinda tot orasul sau ar merge peste tot, chiar si la cumparaturi care de fel nu le fac ei...depinde de starea interioara, dispozitie, instinct...anotimp...curaj si traieste la maxim, fiecare zi, caci e unica.

| JoJo a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fii putin mai intelegatoarehappy
Atata timp cat te-a invitat si pe tine sa-l insotesti nu cred ca are ceva sa-ti ascundawinking
O zi buna in continuare!

| Irina a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa iesiti impreuna, de asta sunteti un cuplu. sunt atatea cazuri in care sotiile si-au impins singur sotii la infidelitate intocmai din cauza asta, au preferat sa stea in casa si sa ii trimita singuri la gratare, petreceri, iesiri.

| roccomato a răspuns:

Nu vreau sa te supar dar cred ca tu esti un pic cam egoista, atat timp cat el te invita sa mergeti impreuna, nu bea, nu fumeaza, nu vine cu prieteni ar trebui sa stai linistita sa mai lasi un pic oboseala deopate si sa mergeti impreuna. Gandeste-te bine si incearca sa fii altfel mergeti impreuna daca te invita nu il refuza ca asa o sa il indepartezi, mie mi sa imtamplat de aceea i-ti zic.bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| IuliaWosster a răspuns:

Bunakiss draga mea stai linistita barbatul tau ai zis ca nu fumeaza, nu bea, nu vine cu prieteni acasa, el nu ti-a spus tie "nu iesi stai in casa cu mine"cand el munceawinking incearca sa faceti cat mai multe lucruri impreunahappy si nu mai fi asa de egoista el a vrut numai sa se simta bine cum si tu la randul tau te-ai simtit binewinking te-am poatkiss

| mamaruta explică:

Aveti toti dreptate poate sunt un pic egoista in ceea ce ma priveste... e adevarat... tinand cont ca el ma ajuta la treburile casei .cat timp sunt la servici. face curat, intinde rufele, uda floriile...aici nu am ce obiecta e adevarat... e tipul de barbat care nu astepata sa-i vina sotia acas sa-i fac de mancare daca ...nu sunt isi face singur si imi pastreaza si mie... dar totusi pe mine ma roade lucrul asta ...de ce nu poate sta acasa... poate are si el drepatatae lui... vrea sa profite acum ca poate iesi si o face avand in vedere ca ieri l-au anuntat ca pe 12 noiembrie incepe iarasi lucrul...si totusi ma doare inima cand il vad ca pleaca si raman suparata desi el tot timpul imi spune sa ma duc cu el...vine ma ia de la lucru si venim acas si imi spune sa mergem... dar nu am chef pentru ca pentru mine maine incepe o noua zi de lucru si vreau sa fiu odihnita... e adeavarat ca cateodata se intrece si ajunge mai tarziu acasa dar daca dorm ma trezeste ca sa-mi arate cat e ora... zice ca mai bine e corect decat sa ma minta. poate chiar daca ma deranjeaza ca ajuns mai tarziu...am inceredere in el ...as putea zice totala pentru ca stiu ca daca e sa ma insele o poate face oricand nu numai cand iese ...desi e adevarat ca la disco sunt tentatiile mai mari... dar mie nu de asta mi-e frica... mie nu-mi place ca iese si punct...stiu ca poate exagerez .sunt constienta... dar asta simt de aceea am vrut sa cer parerea mai multor persoane sa vad daca intr-adevar. ceea ce simt e o exagerarae si sa ascult opinia mai multor femei...nu stiu ...imi doresc ca inceapa odata munca si sa stau linistita desi nu stiu ce m-ar putea calma pe mine ca sunt o fire care imediat se enerveaza...in fine asta e incerc sa iau lucrurile asa cum sunt avand in vedere ca nu ma deranjeaza cu nimica altceva. din contra e sufocant de dragastos si poate si eu sunt de vina ca de multe ori din cauza oboselii il resping si cand vrea sa-mi dea un pupic de noapte buna...multumesc tuturor care mi-au raspus si oricand daca pot ajuta cu un sfat o voi face. pupici