A gasit alt sponsor.
Bine ca ai scapat.
Incearca sa ai stima de sine si nu te mai milogi de o scarba umana pe care nu a interesat- o ca erai in stare deficienta de sanatate.
Putea macar sa iti dea un mesaj.
Trezeste- te si vezi de importanta ta in propria viata.
Arunca la tomberon gunoiul, fa curat in viata ta.
Mă omule eu am scris aici pentru un sfat nu ma judeci tu Einstein
Tu ai pretentia la un sfat util, dar nu ai pretentia de a scrie corect gramatical pentru a primi unul. E ca si cum te-ai duce la croitor cu niste carpe, avand pretentia de a-ti face un costum pentru nunta.
Daca este cum spui tu, ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de o lepră nu sa suferi. Si oricum ea nu a stat cu tine, ci cu banii tai si avantajele financiare pe ca i-le aduceai.
Bine ca ai scapat de ea! Avea pe altul stai linistit ca nu a pleca din relatia de 3 ani dintr un motiv ca asta. Indiferenta este cea mai buna, nu cersi atentie din partea ei, mai bine iei cu alta, iti faci pe alta! Cui pe cui se scoate!
Știi.Exista multe femei pentru un motiv.Eu as zice că e foarte bine că sunteți despărțiți, tot ce am înțeles e că ai fost într-o relație toxica.Intr-o relație trebuie să aveți încredere unul în altul, nu sa turbezi la fiecare fata care o vezi că se apropie de iubitutu.Asta înseamnă că nu ai încredere în el.Din păcate este foarte greu sa înțeleg tot ce ai scris tu acolo. Poate ai fost grăbit.Dar totuși.Parca zici că am descoperit o limbă noua.