| AlexSorinpaval a întrebat:

Buna ziua, au trecut aproape 2 luni de când m-a lasat persoana iubită. Motivul despărțirii este că nu i-am acceptat condiția să merg să-mi vad mama decât o data la doua săptămâi, n mi-a zis hai marș și așa s-au dus 3 ani in care am ne-am culcat și trezit împreună. Eu nu am făcut nici un rău, ba din contra am susținut-o si am ajutat-o cat am putut. I-am deschis salon de coafura, frizerie etc. Ea era o fire extrem de geloasa, nu ieșeam niciunde niciodată împreună daca vedea o femeie în jurul meu gata turba aveam circ. Ca un ultimul doar circ o fost din nimicuri. Unde vreau ajung este că i-am dat dat un mesaj acu doua zile că am căzut de pe hală de pe acoperiș și mi-aș dori sa fie langa mine că mi-e greu, nu pot sa mă mișc, n-am primit nici un răspuns nici măcar un mesaj daca sunt bine. Daca se întâmpla să pătească ea ceva fugeam repede. Am trei chestii care mă rod după această despărțire care doar acolo mă gândesc motivul despărțirii că nu i-am făcut pe plac o data. Mi-a zis hai marș ultimul cuvânt și că i-am zis că sunt la greu și nici o reacție. Mă întreb zi de zi unde am gresit, ce rău I-am făcut

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

A gasit alt sponsor.
Bine ca ai scapat.
Incearca sa ai stima de sine si nu te mai milogi de o scarba umana pe care nu a interesat- o ca erai in stare deficienta de sanatate.
Putea macar sa iti dea un mesaj.
Trezeste- te si vezi de importanta ta in propria viata.
Arunca la tomberon gunoiul, fa curat in viata ta.

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda,

| AlexSorinpaval explică (pentru ioana748):

Cu drag

8 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Invata sa scrii corect cuvintele, ca nu se intelege mare lucru.

| AlexSorinpaval explică (pentru StoicAnalysis):

Mă omule eu am scris aici pentru un sfat nu ma judeci tu Einstein

| StoicAnalysis a răspuns (pentru AlexSorinpaval):

Tu ai pretentia la un sfat util, dar nu ai pretentia de a scrie corect gramatical pentru a primi unul. E ca si cum te-ai duce la croitor cu niste carpe, avand pretentia de a-ti face un costum pentru nunta.

| Cinic a răspuns:

Daca este cum spui tu, ar trebui sa te bucuri ca ai scapat de o lepră nu sa suferi. Si oricum ea nu a stat cu tine, ci cu banii tai si avantajele financiare pe ca i-le aduceai.

| luxlux2488 a răspuns:

Bine ca ai scapat de ea! Avea pe altul stai linistit ca nu a pleca din relatia de 3 ani dintr un motiv ca asta. Indiferenta este cea mai buna, nu cersi atentie din partea ei, mai bine iei cu alta, iti faci pe alta! Cui pe cui se scoate!

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Știi.Exista multe femei pentru un motiv.Eu as zice că e foarte bine că sunteți despărțiți, tot ce am înțeles e că ai fost într-o relație toxica.Intr-o relație trebuie să aveți încredere unul în altul, nu sa turbezi la fiecare fata care o vezi că se apropie de iubitutu.Asta înseamnă că nu ai încredere în el.Din păcate este foarte greu sa înțeleg tot ce ai scris tu acolo. Poate ai fost grăbit.Dar totuși.Parca zici că am descoperit o limbă noua.