Posibil sa fie clienta si sa nu fi avut telefonul la indemana cand a primit numarul
Nu te lasa prada impulsului, pentru ca s-ar putea sa fie o simpla bucata de hartie, primita de la cineva, pentru vreun job.
Sau cine stie, vreo persoana importanta care lucreaza undeva, unde ar putea sa-i faciliteze vreun job sau intrare.
Daca toate femeile ar reactiona ca tine, mai ales ca nu ii esti nevasta, atunci ar fi zilnic divorturi.
Sfatul meu este, sa-ti folosesti intai capul, inainte sa-ti iasa ceva pe gura, ce ai putea regreta toata viata.
Pai spune ca i-ai impaturat pantaloni si i-a cazut biletu respectiv el o sa incerce sa iti explice si atunci vezi cum reactioneaza.
Daca se enerveaza si agita, iti da explicati balbaite sau necredibile atunci te insala daca iti explica frumos e ok
Poate o clienta i-a dat numarul si el nu il putea scrie in telefon, ca avea mainile pe corpul ei, iar ei ii venea usor sa il scrie, ca era cu fata la masa, si cu spatele la el.
Nici eu nu bag toate numerele in telefon.Si am zeci de biletele prin toate locurile.
Si sotia nu m-a intrebat niciodata ceva legat de asta.Ori ai incredere, ori o lasi balta.
Cred ca este o clienta. Poate lucra si nu a scos telefonul. Sau poate, nefiind un numar important, de ce sa-l scrie in telefon?
Oricum, urmareste-l.
Daca dispare biletul, dispare si clienta, deci mai putini bani.
Acum imi pun o mie de intrebari in cap gen:cu ce scop a primit biletelul cu nr de tel?! Oare ar trebuie sa mi fac griji sau sa ignor? Sa i fur biletelul si sa l las sa creada ca l a pierdut? Rel nu este de mult timp dar desi ne am mai certat..nu mi-a dat niciun motiv ca ar vb si cu alta pers.petrecem destul de mult timp impreuna si cand il suna cineva raspunde mereu fara teama ca aud ce vb..mesaje nu primeste cel putin nu in prezenta mea.
Salut. Nu trebuie sa exagerezi cu prima ocazie. Poate e chiar numarul unei cunostinte comune sau unei foste colege. Sau poate fi numarul unui doctor.
Daca nu ti-a dat pana acum motive ca te inseala, nu trebuie sa te panichezi acum.
Sigur, ar putea reprezenta ceva pentru el, dar despre asta ai putea sa-ti dai seama in timp, nu imediat. Eu zic sa ignori acel numar sau, cel mult, sa spui ca ai vrut sa-i dai pantalonii la spalat, dar ai gasit un numar de telefon in buzunarul lui si l-ai pastrat, ca sa nu-l piarda. Asa poti vedea cum reactioneaza; daca e sincer si iti spune despre ce e vorba sau schimba vorba rapid ori arata, in altfel mod, ca evita subiectul.
La faza asta tu ai un rol foarte important. Trebuie sa te arati indiferenta, nu afectata (geloasa), ca si cum ai face ceva obisnuit. Stiu, nu e usor, dar uneori partenerii se cearta / se despart din motive care nici macar nu exista. De aceea spuneam ca e recomandat sa eviti o scena de gelozie.
Vezi cum evolueaza lucrurile, daca apar alte semne ca are pe altcineva.
Abia atunci poti lua o decizie corecta.
O fi nr vreunei cliente, ce stim noi?
Fa urmatoarea treaba, memoreaza-i nr in telefonul tau mobil si refresh la contactele de pe wazzap. Poate o gasesti acolo cu tot cu poza la profil, in caz ca nu are bifate setarile de confidentialitate ale inf. distribuite.Astfel poti face o paralela intre cum arata tipa, pe la ce varsta pare ca se situeaza si ce diferenta e intre ea si prietenul tau.Normal, conteaza aspectul.
A, mai poti incerca s-o cauti si pe Facebook, intr-adevar nu multi se logheaza dupa nr de telefon dar exista o sansa.Sau, daca ai numele complet, give it a try.
Si fii atenta la prietenul tau.
Tipa aceea si daca e tanara nu inseamna neaparat ca gata, te inseala.
Baremi sa nu acuzi omul pe degeaba .
Buna! am sunat o de cateva ori cu nr privat dar nu a raspuns, voiam sa i aud vocea nu sa vorbesc.Am cautat pe what si apare ca si cum n ar avea.i am gasit f.b.este o tipa de 38 ani..cred ca este o posibila clienta sau vreo cunostinta, are 38 ani.nu cred ca s ar incurca el cu o tipa mai mare ca el cu cativa ani si cu un copil marisor.cred ca mi-am facut griji degeaba.
90% cred ca este vorba de un client, pentru că dacă era o amantă crede-mă, numărul de telefon era salvat in telefon cu un nume diferit.
Intreaba-l ce e cu nr ala dar inainte memoreaza numarul si suna acea persoana si incearca sa vezi cine e
Stitch92 întreabă: