Enorm de multe pot fii, poti cauta in alte persoane ce nu are partenerul tau, acum fiecare gandeste diferit, uni alearga dupa 2 iepuri deodata, mie mi se pare bataie de cap.
Lipsa comunicarii e motivul principal, trebuie sa ii spui partenerului ce dorinte ai, ce fantezii ai, ce te deranjeaza, ce ai vrea sa faceti impreuna, dar din pacate multe cupluri nu stiu sa comunice eficient, ceea ce duce la situatie de genul. O comunicare buna poate duce la rezolvarea problemelor, sau dupa caz, despartirea de comun acord daca nu mai functioneaza. Ca o paranteza, inselatul mi se pare cel mai urat lucru care il poti face partenerului tau.
Plictiseala de acasa
insatisfactia
dorinta sa cucereasca cat mai multe femei
lipsa de iubire
laudarosenia
Pe langa ce s-a spus deja, mai sunt unii care se casatoresc prea devreme si apoi isi dau seama ca inca mai vor sa copilareasca, din floare in floare.
Nu totdeauna exista o cauza. Unii barbati inseala pentru ca asa e natura lor. Au in sange dorinta de a cuceri cat mai multe femei.
Nu iubeste cu adevarat ca daca iubesti cu adevarat doar o persoana o simti speciala dintr-o planeta
Prostia si fudulia. Ca sa se laude ca "a avut-o si pe aia". Sau sa se laude ca a avut multe. Nici o motivatie nu e relevanta. Dar mintea lor asa crede.
Ciudat este ca acasa trec drept barbati fideli in timp ce in societate se lauda cu aventurile. Total ilogic. Cum spuneam, prostia!
De ce te intereseaza asta? Nu isi are rost aceasta intrebare. Daca ti a gresit treci mai departe. Nu exista a doua sansa pentru ca se va repeta acest lucru
Infidelitatea unui barbat apare atunci cand intre el si partenera sa nu mai exista o relatie apropiata, mai pe scurt, s-au racit lucrurile. Cauzele pot fi mai multe, dorinta de a incerca ceva nou, motive sexuale, barbatul nu mai se simte satisfacut de femeie sau nu considera ca primeste destula atentie.
Nicolaaa1994 întreabă: