București e un oraș de regățeni certăreți. Îți recomand Sibiu, Alba Iulia - orașe unde se îmbină respectul dintre oameni cu frumusețile naturii.
Ii dau dreptate lui Sabin, e alt respect si bunavointa in orasele din Transilvania, si in seara asta am intrat intr-un conflict, dar mie imi place viata aici in Bucuresti, oamenii intra in relatii cu vecinii, cu colegii, homelesi si nebuni vezi foarte rar, oameni izolati sunt putini si lumea e saritoare, o mare parte din Bucuresteni au venituri suficiente si se asteapta la mai bine (desi nu o recunosc), exista un spirit de comunitate. Tu o sa ai un aer strain; aici in Bucuresti asta e chiar un avantaj, dar in alt oras nu cred ca este, presupun ca dimpotriva. Eu zic sa incerci intai Bucurestiul.
București e mișto?
De asta străinii trec doar prin aeroport și/sau gară când vin cu treabă!
Sunt orașe frumoase și în Moldova românească. Plus ai fi mai aproape de casă. Nici nu vei fi ridiculizată pentru accent.
Stiu de asta dar acolo nu prea is dezvoltate orasele ca Bucuresti eu toata viata mea am crescut la chisinau pe urma in Londra cumva ma atrag orasele foarte mari
De Iași ai auzit?
Stiu dar sufletul ma atrage la Bucuresti parca
Atunci de ce mai întrebi de alte orașe?
Poate cineva are parerei despre cluj Timisoara Brasov
"sufletul ma atrage la Bucuresti parca"
Au fost 370000 de turisti straini in Bucuresti in 2024, care au stat in medie fiecare 2, 1 zile, asa ca datele pe care le-ai scos din burta sunt false.
2 zile nu e vacanță, e cel mult mers in recunoaștere cât prinzi un zbor de conexiune sau ești în business trip.
Îmi mențin părerea că nu e un oraș de vizitat sau de trăit acolo. La ora asta, destui români au vizitat și alte capitale europene ca să înțeleagă lucru ăsta.
Recomand Timisoara. Eu sunt nascut si crescut in Bucuresti, ulterior mutat in Giurgiu deoarece mi se luase de capitala ca e prea aglomerata si plina de nesimtiti si in trafic si pe jos. Crede-ma ca atunci cand trebuie sa ma duc in Bucuresti dupa cate ceva imi vine sa vomit.
Personal recomand Timisoara. Este un oras dezvoltat, are multe joburi si oamenii parca sunt altfel decat la Bucuresti. Nu zic ca n-are prostii ei dar parca nu-s asa multi ca la capitala. Nicaieri nu o sa intalnesti mai multi tarani prosti ca in centrul Bucurestiului.
Nu recomand Timisoara.
E plina de tigani.
Nu sunt rasist dar crede-ma ca o să-ti pară rău dacă vei avea de-a face cu ei.
Probabil nu locuiește în centru.
E foarte veche povestea despre metodele prin care clanurile au pus mâna pe proprietățile din centru la prețuri de nimic. A ajuns prin ziare de nenumărate ori, dar Poliția n-a făcut nimic.
E foarte veche și doar anul trecut o familie care locuieste in centru la cateva case de primar trăiește o poveste de groază.
Si nimeni nu face nimic.