Poate insemna frica de abandon, nu e sanatos sa fii intr-o asemenea situatie, pentru ca tinzi sa iti sufoci partenerul, trebuie sa ai abilitatea de a fii bine atat singura, cat si in relatie, ca sa iti fie bine in relatie, in primul rand trebuie sa fii stapana pe tine.
Ca-i de fapt imaturitate.
Poti sa-ti iei de munca si sa nu mai stai toata ziua in asteptarea barabtului, ca de aia te plictisesti si depinzi de cineva.
Pai na, oamenii sunt ființe sociale care trăiesc în colectivitate. E ceva normal.
Hei. Cel mai probabil e vorba de capcana abandonului pentru că sunt multe capcane pe care le aveam și își au originea în copilărie
Ajungem să retrăim ceea ce trăim atunci și fără conștientizare care este primul pas spre vindecare, nu putem depăși nimic și ne afundăm și mai tare
Eu îți recomand psihoterapie pentru că e cea mai bună metodă prin care poți începe procesul de cunoaștere repsectiv de vindecare
De exemplu în București s-a deschis primul centru de psihoterapie gratuită, dar mai erau și alte asociații de tip ONG care ofereau aceste facilități
Dacă totuși nu îți permiți psihoterapie, caută informația pe internet
Eu ți-l recomand pe Gaspar Gyorgy care mi se pare de departe cel mai bun de la noi
Nu cred că e benefică. Aveți nevoie de spațiu ca să vă puteți povesti lucruri. Poate te-ar ajuta să-ți găsești noi pasiuni. Va fi greu, dar va merita