Bună.
Parcă mai ai o postare asemănătoare sau confund eu?
Este art. 202 C.p. (Cod penal).
http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-202-cpen
Pa, pa.
A pus vreo patru sau cinci cat am numarat eu pana acum.
Buna,
Am mai citit postarile tale referitor la acest caz, sa stii ca termenul folosit de "Corupere minor" se refera la coruperea sexuala de minor, care este caz penal, dar tu nu intrii in acest caz, pentru ca un sarut pe gura nu este o infractiune ( cel putin asa stiu, am cautat mult sa stii, dar nu am gasit lege care ar pedepsi asta chiar daca ea are 14 ani si tu deja esti major).
Eu in locul tau, as cere ajutorul de la parintii mei si m-as duce la un avocat sa povestesc cele intamplate si sa ma sfatuieasca.
Cine stie, poate te sfatuieste sa faci si tu o plangere, dupa cate stiu la cazurile penale sa ia in considerare dovezile audio/video.
Daca ai si martori ( la amenintarile lui tata fetei ) cu atat mai bine, poate vei avea nevoie de asta.
Sa stii ca trebuie sa te mai pregatesti pentru ceva, sunt unii parinti atat de inraiti incat obliga pe fiica lor sa minta la politie / instanta in unele cazuri, sper sa nu fie si cazul tau.
Deci ai grija sa ai in mana orice dovada ce poate demonstra nevinovatia ta, cu toate ca in mod normal, acuzatorul trebuie sa dovedeasca vinovatia celuilalt.
Stiu sunt acuzat pe nedrept si nu pot sta cu mainile in buzunar fara sa fac nimic imi pare rau de fata lor tin la ea dar daca parinti lor chiar au vrut sa faca asta eu nu am ce face pentru amenintari tatal ei poate primi in cel mai bun caz doar amenda si cel mai rau inchisoare un an nu stiu ce trebuie sa fac sincer au spus ca sunt chemat si in oras la politie sa dau declarati :| pentru ce? as face bine daca as erge si as depune plangere si eu ca am fost amenintat? uitati legea http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-193-cpen
Ceea ce au spus ei nu are mare relevanta, poate vroiau doar sa te intimideze.
Ca sa fi lamurit cat mai repede si bine, trebuie sa te duci la un avocat sa iti spuna care este situatia si ce ai de facut.
Altfel poti intreba de 1000 de ori, te enervezi si tot nu vei stii cu certitudine care este situatia ta.
Asa e. dar punete in locul fetei cat de speriata trebuie sa fie acum si cat regreta ca sa ajuns aici. Si oare cat de mult isi doreste sa se termine odata balamucul asta. >.< Dar acum si tu ai dreptatea ta, nu trebuie sa te lasi calcat in picioare sub nici o forma . si privind altfel lucrurile, gandeste-te daca ti mai mult la fata lor decat la orgoliu.
Crede-ma mau jingit rau de tot fara sa stie prin ce am trecut sau situatia mea stiu ca fata lor va suferi, ei nu stiu ca tatal meu a facut atac celebrar vascular si a paralizat pe jumate si nu a mai putut munci a stat prin spitale si mama sa chinuit cu un salar amarat sa ne creasca si eu nu am mai avut posibilitatea sa continui scoala am ramas cu 10 clase acum muncesc si vreau sa continui scoala.ea aspus ca sunt dobitot si ca atat ma duce capul cu 10 clase. sa vada si ea cum e sa te chinui ca data viitoare sa judece inainte sa jigneasca pe cineva
Inseamna ca nu merita sa-ti bati capul pentru ea. Pare genul obisnuit de fata proasta Fa ce trebuie facut daca te mai cheama la politie, doar esti nevinovat Ar mai trebui sa le tai din limba Si cat despre fata lor, nu trebuie sa-ti bati capul cu o fata care nu tine la tine cat ti si tu la ea.
Inca ceva, iti recomand calduros in interesul tau, SA NU CAUTI PE FATA SUB NICI O FORMA!
Probabil tata fetei se asteapta la asta si iti poate pregati o surpriza neplacuta, mai bine sa nu-i dai ocazia.
Nu au ce-ti face. Nu ai avut contact sexual deci n-ai facut nimic. Dar mai bine ai incerca sa o uiti pe acea fata pentru ca parintii ei nu par a fi niste persoane prea intelegatoare, iar daca ai face plangere, ai inrautatii si mai rau situatia. Inspecial relatia dintre ei si fica lor. Ea o sa aiba cel mai mult de suferit Daca o iubesti ai putea sa stai departe. Sfatul meu :-s