De ce te-ai baga in seama cu el? Tu vei fi baiatul din relatie, daca e speriat de bombe, lasa-l asa, nu merita sa ridici un deget pentru el.
Așa gândeam și eu: nu mi se pare prea feminin să-l chem eu la o întâlnire sau tâmpenii din acestea.
Nu e ceva neaparat rau in a face primul pas dar nu inainte de a fi sigura ca si el este atras de tine. Nu incerca sa-l fortezi deoarece fiind timid ar putea sa se simta intr-un fel amenintat, stanjenit. Daca mai vrei sa te apropi de el si nu ti-ai luat gandul atunci incearca prin pasi mici dar siguri. Intra in vorba cu el, deschide un subiect pe o anumita tema si de acolo improvizezi tu. Bafta!
Mulțumesc frumos!
Atâta va place să fiți victime! De când e lumea se știe că fata ia decizia.
Din voi doi unul sau una va trebui să fie mai curajos decât celălalt și să începeți să povestiți, despre toate câte le-ați trăit și câte ați vrea să le trăiți.
Bună, eu te-aș sfătui să te apropii mai mult de el, să te bagi într-o discuție cu el și să faci gesturi mici, dar observabile, încât să le observe. (dacă nu face primul pas, nu-l fă tu, asta este oarecum jenant ca o fată să facă primul pas). Btw nu am avut niciodată relații, așa că nu știu prea multe. Sper că te-am ajutat!