| ___Enzo a întrebat:

Bună ziua! De ce părinții nu uită lucrurile rele și le uită pe acelea bune? Exemplu: Nu am uitat că băteai copii! Am uitat că am fost la Baia de Fier!

4 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Evaluarea bun/rau e irelevanta. E vorba despre cat de important e un eveniment. In cazul acesta, faptul ca bateai copii a necesitat mult mai multa atenție (si grija) pentru ca iti putea compromite viitorul. Faptul ca te-ai dus undeva, nu a fost chiar atat de important pentru viitorul tau.

| Freya1 a răspuns:

Nu uita, doar ca ei se axeaza pe lucurile mai grave în loc de cele frumoase.
Foarte mulți părinți în momentul în care copii lor fac o boacana se gândesc unde au greșit, la ce nu au fost atenți, ce nu ne-au învățat(plus consecințele pe care le suportam) și se consuma.Iar atunci chestia asta le rămâne întipărite în minte.
Ei o sa tina minte mereu momentele frumoase, doar ca mulți din ei nu își exteriorizează și sensibilitățile astea, emoțiile și trăirile astea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu uita lucrurile bune părinții, nici pe cele rele, cu atat mai mult pe cele bune nu le uita! Nu s-ar mai numi părinți dacă ar tine pizma în suflet la infinit și ar retine numai partea negativa. Acestia vor sa te îndrepți spre calea cea buna și sa îndrepți greselile nefolositoare.