Nu-i da inelul acum.Ar putea interpreta ca vrei o relatie cu adevarat oficiala, ofera-i flori si un altfel de cadou.
Un inel se poate da dupa ceva timp de relatie. Nu e o idee buna sa il daruiesti acum. Fa alt cadou, de exemplu ceva de plus sau fa ca ziua aceea sa fie speciala. Mergeti intr-un loc frumos si distrati-va.
Nu cumpara multe cadouri ca o inveti prost, daca sta cu tine pentru cadourii e aiurea, comunicati impreuna, faceti ceva impreuna, fetelor nu le plac disperati, care vor sa le cumpere tine un timp apoi e plictieala, prea usor te lasi esti mascul alfa sau beta? daca esti in freindzone acolo vei ramane
Prietena mea are 17 ani si ei 20
Nu pot sa dau un raspuns deoarece nu va cunosc personal ca sa stiu ce va place dar te sfatuiesc sa renunti la ideea cu inelul. Si daca tii neaparat, intreaba o prietena buna de-a ei daca cunoaste dimensiunile aproximative sau cereii un inel si te duci cu el la magazin. vei afla cu siguranta dimensiunile.
Sfatul meu este sa cumperi un buchet de trandafiri de 5-10. 7 rosii 3 albi si ceva semnificativ care sa arate ca tii la ea. un ursulet cu I LOVE YOU sau o cutie cu bomboane si un bilet cu o poezie de dragoste. se va topi
Stiu ca inelele se pot lua pe dimensiuni. Acum problema ar fi ca nu stiu pe ce dimensiune sa il i-au, mentionez ca pana acum nu mi-am vazut prietena purtand inele pe degete si daca dau comanda de un inel mie sa nu-i fie prea mic sa nu-i intre pe deget sau prea mare sa nu stea, cum pot afla dimensiunea potrivita?
Eu cred ca-i prea devreme sa-i oferi un inel...mai bine altceva.un buchet de trandafiri sau ce flori ii plac ei..sau ceva de plus :-D parerea mea :-)
andreutza_4339 întreabă: