| AxelAnca a întrebat:

Bună ziua, deci...eu trebuia pe 18 dec sa plec la parinti în Franta, între timp ei sau hotărât sa vina încoace și sa mergem inapoi împreună! Eu le-am zis ca nu mai merg odată ce vin ei, pentru ca e drumul lung și am și un copil de 4 ani! Pe lângă faptul ca a izbucnit un scandal cu șantaj emoțional și mi-a zis ca nici nu mai vin la mine ca sunt o nesimțită, și multe altele! Acu întrebarea mea e, de ce ma simt totuși vinovata cu toate ca știu ca nu am nici o vina? Sau totuși chiar sunt vinovata?

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Nu esti vinovată,esti o persoană matura, cu un copil, ai responsabilitati si ai pus pe primul plan binele copilului.
Daca dansii cred ca esti papitoiul lor, care trebuie sa raspunzi la comenzi, poate asta a fost cândva, de asta te si simti vinovata.
Sunt manipulatori si te-au pierdut din randul celor care le fac pe plac.
Pentru copilul tau, ia doar hotarari in avantajul lui. El este prioritatea ta si cui nu-i convine sa scrie la caietul de sugestii si reclamatii.

| AxelAnca explică (pentru ioana748):

Mulțumesc din suflet pentru răspuns!

| ioana748 a răspuns (pentru AxelAnca):

Cu drag,
Toate cele bune si sarbatori fericite ❤️

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda❤️

| AxelAnca explică (pentru ioana748):

Eu îți mulțumesc!?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In pare rau sa-ti spun dar eu te vad ca o femeie imatura, cu hachite, odata ce parintii tai s-au oferit sa te ajute la intoarcere, tu neavand chiar nici un motiv sa te mai plangi, doar inventand scuze puerile.

| AxelAnca explică (pentru Violleta2022):

Care întoarce? E vorba de dus! Eu trebuia sa merg pe 18, ei vin pe 12! Ce întoarcere? Dacă eu ma întorc cu avionul, deja am biletele luate!

| AxelAnca explică (pentru Violleta2022):

Poate nu mai am exprimat cum trebuie, eu locuiesc în România ei în Franta, am hotărât acum 2 luni sa merg la ei de sărbători, ei cu 10 zile înainte de plecarea mea, sau hotărât sa vina mai devreme și sa plecam spre Franta împreună! Odată ce ne vedem petrecem timp în România, de ce as mai merge? I am zis stați mai mult și facem aici sărbătorile....de ce sa chinui iarna copilul pe drum cu mașina 2 zile, dacă tot veniți!

| Kufu95 a răspuns (pentru Violleta2022):

În fiecare întrebare în care te-am găsit ai ținut numai partea părinților indiferent de ce persoană a fost vorba, te asigur eu că și părinții pot greși în viața asta, nu doar copii. Ea are un copil 4 ani, nu are ea mofturi să vină cum ai tu impresia, dacă zboară cu avionul s-ar putea să nu fie cuminte, sunt tot felul de situații. Părinții ei ar fi putut fi înțelegători și să se bucure de mersul lor în România.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Kufu95):

Fiindca sunt parinte, trecuta prin viata si gandesc diferit, nu ca toti copii care raspund aici si evident ca-si sustin doar partea lor.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vin ei, petreceti sarbatorile impreuna anul asta in Ro iar anul viitor veti merge voi, cand va fi si copilul mai mare.
Este dificil de calatorit (mai ales in alta tara) cu copil mic.
Cu masina este tortura pentru copil! Trebuie sa coboare si sa se miste, nu-l poti tine legat in scaun 2 zile!

| AxelAnca explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Asa am spus și eu, dar ea tine neapărat sa vina ei, și sa mergem cu toti în Franta! Mulțumesc pentru răspuns

| Kufu95 a răspuns:

Te simți vinovată pentru că sunt părinții tăi, oricum ei au greșit foarte mult. Ei nu își dau seama cât de greu poate fi drumul având un copil mic lângă tine.

| Teodore000 a răspuns:

Nici nu știu sincer dacă era bine să te duci că ai copil mic și nu știi cum ba reacționa la un drum așa lung.
Recomandat e să le spui să nu se mai întoarcă în țară.

| AxelAnca explică (pentru Teodore000):

Le am zis, când am auzit hotărârea, atunci eu nu mai vin ca nu vad nici un rost, și ea a zis ca vine sa o vadă pe sora ei, da pe la mine nu va trece, având în vedere ca nu și a văzut nepotul niciodată!

| Teodore000 a răspuns (pentru AxelAnca):

Dacă s-ar fi comportat frumos și-ar fi văzut nepotul.
Ideea e că și dacă vă înțelegeați cu copilul pe avion sau autboz ar fi fost greu.
Trebuiau să înțeleagă că nu poți să te duci la ei

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru AxelAnca):

Cum adica nu si-a vazut nepotul niciodata?
Ce fel de mama sau bunica e asta?
Stiu femei cu teama de avion, dar cand s-a nascut nepotul, a zburat sa fie acolo cand se naste, sa fie langa copil din primele zile. Ce nu face o bunica!