Nu mai există orfelinate. Există centre de plasament, asistenți maternali, etc.
Fie cunoașteți un asistent maternal care are un copil nebotezat luat în plasament, fie luați legătura cu cineva de la un centru de plasament.
Vă mulțumesc pentru răspuns.Nu cunosc un asistent maternal.M-am exprimat greșit orfelinat însă dacă dvs cunoașteți vreun centru de plasament unde aș putea apela... Sănătate multă!
Centre de plasament există în fiecare municipiu reședință de județ și sunt in subordinea consiliilor județene - DGASPC.
De obicei nasul este parinte spiritual si in cazul in care copilul ramane orfan isi asuma responsabilitatea parintilor.
De botezat in adevaratul sens al cuvântului o face preotul prin taina botezului, fara a fi nevoie de oricine vrea sa foloseasca aceasta taina pentru binele propriu ca a mintit cineva ca asa isi spala pacatele si va avea copii sau stiu eu ce beneficii.
Copiii de la orfelinat au nevoie de parinti nu de nasi.
Ce penibil.
Doamne Dumnezeule ferește...
Vreți sa adoptați un copil? sau să-l botezați? Nașa cui să fiți? Unui copil ce aparține altui părinte și să-l botezați Dumneavoastră? Ce vrea sa însemne o Nașa? în ce context vă adresați când spuneți așa ceva legat de niște copii? Nașa cui sa fiți?
Nu înțeleg ce este atât de greu de înțeles? Faptul că vreau să botez un copil de la un orfelinat este atât de greu de înțeles?
Il doare undeva pe bietul copil ca o tanti vrea sa-l boteze.Este ultima lui grija.Sotul ce zice, sau nici d-ala nu aveti?
anonim_4396 întreabă: