| Daniel_Danii_1997 a întrebat:

Buna ziua, doresc sa ma pot certa cu iubita mea, dar nu gasim niciodata motive, si atunci cand incepem ceva, tot la un punc comun ajungem. Vrem sa stam si noi suparati unul pe celalalt, dar nu reusim. Ce sa fac sa ma pot certa cu Iubita mea?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

De ce esti asa nebun? In loc sa te bucuri ca ai lînga tine o fată care te iubeste te intelege de ca cauti motive de ceartă? Te ai gîndit ca daca cauti scandal cu ea o pierzi definitiv?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii ca e grasa... nu are cum sa dea gres

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fă-mi lipeala cu ea, și vă ajut.

| dullcat a răspuns:

Cred ca asta e ultima problema din lume. laughing De ce nu asteptati pur si simplu sa mai treaca timpul? Certurile vor aparea inevitabil, deoarece e imposibil sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cineva, mereu. Cand apar discutii despre cum fiecare doreste sa faca ceva in propriul mod, adesea se iveste cearta, mai ales cand trebuie sa stabiliti despre cum sa faceti, ce solutie adoptati, care e mai buna, de ce, etc. Prea putine cupluri ajungi la un compromis satisfacator pentru ambele parti in general.

| Hammurabi a răspuns:

Vai, ce mișto de voi că vă înțelegeți atât de bine. Sunteți făcuți unul pentru celălalt. Sunteți suflete pereche. Off...

Asta voiai să auzi, nu? laughing

| AdioTPU a răspuns:

Tu vi dintr-un univers paralel laughing Când alții fac orice că să evite cearta să nu-și supere amorezele, tu faci exact opusul.

| 199onur7 a răspuns:

Mai bine sa va înțelegeți mai bine sa fiți uniți mai bine sa fiți alături unul de cealaltă mai bine sa fiți uniți la bine se la greu la bine si la rău nu trebuie sa va certați nu trebuie sa va urați nu trebuie sa aveti dușmănie unul pe celălalt respectați si nu lăsați pe nimeni sa intervină intre voi nu lăsați pe nimeni să se bage intre voi niciodată mulți va vor învidia ca va înțelegeți bine multi va vor dușmănie ca va înțelegeți bine multi vor abia ochi pe ce este al vostru din munca voastră cinstită Nu va certați Nu va dușmaniți Nu ca răniți cu vorba murdare Nu va necăjiți Nu va purtați ură din nimic Nu va jigniți Nu va vindeți Nu va folosiți Nu înșelați Nu mințiți.

| Elinelaaaa a răspuns:

De ce vreti un lucru ca asta?
De ce sa nu va bucurati in continuare de o relatie sanatoasa?
Ceea ce va doriti voi e un pic toxic.

Ori e ceva ineregula in relatia voastra si nu reusiti nici unul sa puneti punctul pe i, sa cedati si sa va mentineti argumentul.

| Samson2023 a răspuns:

Uite, știu eu soluția.
O iei de mana pe cumătra și mergi împreună cu ea sa vizitați un spital în care sunt internați bolnavi de cancer (copii / adolescenți) după ce stati o zi pe acolo, va duceți amândoi acasă și va dati singuri câteva perechi de palme ca să începeți sa aveți puțin bun-simt față de viață bună pe care o trăiți acum.
Dacă nici așa nu vă reveniți, atunci fiți siguri că va veni de la sine și momentul pe care ți-l dorești cu atâta ardoare.