Sintetizeaza povestea.Esti intre spada si perete(familia ta si iubit), de aceea trebuie sa fi atenta la ceea ce vei face in viitor.Pentru inceput, incearca sa vorbesti cu mama ta, intre 4 ochi, incearca sa clarifici situatia, spune.i tot ce te framanta si explica.i cum te simti cu privire la schimbul ei de opinii cand vine vorba de iubitul tau, aminteste.i tot ce iubitul tau a facut pentru tine pana acum si ceea ce este dispus sa faca; iar in cazul in care, in cu timpul va veti desparti, pentru tine va reprezenta o lectir de viata pentru tine, pana si cuplurile solide se despart, un exemplu, este chiar relatia parintilor tai.Deasemenea, poti, ulterior, sa.l aduci si pe iubitul tau sa vorbeasca cu mama ta, sa.i explice ca te respecta dar si sa demonstreze acest lucru. Spune.i mamei tale, mai intai sa analizeze situatia ta, apoi sa vorbeasca si sa nu se lase influentata de vorbe.
Vorbeste si cu iubitul tau, vezi cum se comporta in continuare cu tine si ia o decizie. Daca, tu crezi ca te iubeste si te respecta si va vedeti in viitor impreuna, ramai cu el, contrar prognosticului parintilor vostri; sunt multe relatii care au invins opunerea parintilor, iar partenerii au fost fericiti impreuna.Atentie, lasa loc de buna ziua parintilor vostri, respecta.i si demonstarile ca sunteti fericiti impreuna.Veti avea nevoir de rabdare.
Succes.
"Nu stiu pe cine sa cred", "Ce sa fac"... Cred ca intrebarile acestea sunt puse dintr-o inima sincera, si de aceea cu toata inima iti voi raspunde si eu.
Te sfatuiesc ca sa iti ridici ochii pentru o clipa de la oameni, si sa privesti in sus... tot mai sus. Nimeni nu-ti cunoaste inima; nici chiar tu. De aceea iti spun: ca sa rezolvi problema, cauta raspunsul la Dumnezeu. Ai vorbit cam mult despre mama ta; dar chiar daca tatal tau te-a parasit si poate nu se va mai intoarce vreodata acasa, crezi oare ca si Tatal nostru ceresc procedeaza in acelasi fel? Niciodata.
Este normal ca sa se intample lucrurile prin care ai trecut, pentru ca ai procedat cum ai crezut tu ca este mai bine; dar asta nu inseamna ca ai si procedat bine.
Treci printr-o situatie delicata, si crezi ca orice decizie ai lua te vei condamna de una singura. Mi-aduc aminte de o fagaduinta a Domnului Isus:
"Ce este cu neputinta la oameni este cu putinta la Dumnezeu." (Luca.18:27)
Iar ca oamenii sa fie convinsi de lucrul acesta, Dumnezeu a inspirat inca un evanghelist ca sa consemneze aceasta. "Lucrul acesta este cu neputinta la oameni, dar nu la Dumnezeu; pentru ca toate lucrurile sunt cu putinta la Dumnezeu." (Marcu.10:27)
Sunt situati in viata, pe care omul daca ar incerca sa le atinga ca sa le rezolve, ar face mai mult rau decat si-ar da seama. Si Dumnezeu lasa sa vina aceste situati in viata noastra spre binele nostru -ca sa ne vedem slabiciunea si sa cautam ajutor la El.
Nu te baza pe oameni pentru ajutor. Te sfatuiesc sa te pleci pe genunchi si, in cuvintele tale, sa ceri ajutor de la Tatal ceresc care doreste sa ne ajute mult mai mult decat putem crede noi. De aceea El spune: "Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide." (Matei.7:7) Si cine va face astfel, nu va ramane fara raspuns, deoarece tot ca o incurajare ca sa indraznim, El repeta: "Caci oricine cere capata; cine cauta gaseste; si celui ce bate i se deschide." (Matei.7:8)
Nu uita ca oamenii nu vor intelege ceea ce este in inima ta; si chiar daca ar intelege ei nu te pot ajuta. Poate doar cu sfaturi. Dar Dumnezeu va lucra El Insusi daca Ii vei cere aceasta, si daca vei astepta cu rabdare si incredere fara sa intervii tu deloc. Daca un pacient are incredere in mana medicului, cu cat mai mult trebuie sa avem noi incredere in mana Tatalui ceresc!
Te bazezi pe noi sa te ajutam? Dar noua cine naiba ne traduce "limba ta"? N-am inteles mai nimic. Ai scris cu foarte multe greseli, fara virgule si nimic nu e coerent.
Mai intai rezolva problema cu limba romana, sau incearca sa scrii cu virgula, fara prescurtari si poate cineva te va ajuta eu unul nu am inteles absolut nimic
A scris si mult ar trebui sa rezume istoria.
Nu mai fi-ti rai. Fetit-o,daca il iubesti, si daca tu crezi ca te iubeste la fel de mult si vezi un viitor cu el ramaneti impreuna indiferent ce spune mama, tata, bunicu, x-lescu...Frate o sa traiesti cu el cu cu mata nici cu nimeni! tu trebuie sa iei decizia asta! doar sa merite!