| chinezu18 a întrebat:

Buna ziua! Este vreun psiholog pe aici cu care as putea lua legatura? Am niste probleme in relationarea cu oamenii si as dori sa cer niste sfaturi. Multumesc!

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
Nu am studii de specialitate in psihologie, dar te pot ajuta cu niste sfaturi.
Daca doresti, trimite-mi mesaj happy

| chinezu18 explică (pentru anonim_4396):

Mi ai putea lasa un Facebook/insta ceva date de contact? Am statut de junior pentru TPU si nu mi permite sa trimit mesaje din pacate

| chinezu18 explică (pentru anonim_4396):

E mai mult de povestit, de aceea doresc sa discutam privat pe Facebook sau altceva

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru chinezu18):

Mi-ai trimis cerere? happy

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Spune! happy Unde vrei să vorbim, aici sau în privat? big grin

| chinezu18 explică (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

Salut! As fi preferat in privat insa nu lot sa ti trimit mesaj, deoarece pe TPU al statul de membru junior si nu mi permite aplicatia, imi poti lasa un Facebook? Date de contact?

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru chinezu18):

Desigur! big grin Botezan Radu Daniel happy Poți să îmi trimiți cerere și să îmi scrii la orice oră. big grin

| SmaraldAlbastru a răspuns (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

Se pare că nu știi ce semnificație are emoticonul ăla cu dinții rânjiți. Dar asta nu te oprește să-l folosești excesiv. Ce meserie zici că ai? :-D

| nicunicu3 a răspuns:

Te ajut eu, cauta pe Instagram Taher Sonu si zii despre ce este vorba.Este cel mai bun in asta, nimeni din toata Romania asta nu are experienta lui.Cauta-l si zii ca nu te simti comod sa vorbesti cu persoane noi si sa abordezi si te v-a indruma el.https://www.instagram.com/tahersonu/?hl=ro
Funda?

| chinezu18 explică (pentru nicunicu3):

Eu am o problema cu niste tovarasi, de asta voiam sa cer niste sfaturi, ca sa mi rezolv problemele

| nicunicu3 a răspuns (pentru chinezu18):

Hai raspunde in privat sa te ajut.