Pai frate cum sa o duci la detectorul de minciuni și după ce a ieșit totul bine încă sa ai dubii?
Sincer sa fiu știu ca este un lucru jenant dar totuși după câte am mai auzit ca se poate păcăli și detectorul de minciuni?
Poate nu e bine sa afli asta, dar: detectorul de minciuni e ca si cum ai da cu banul sa afli daca a mintit.
Nu am înțeles prea bine rasp puteti sa fiți mai explicit.va rog frumos
Ce fel de relație este aia în care trebuie să-ți duci partenerul la detectorul de minciuni? Cum ar putea funcționa o căsnicie de genul ăsta? Dacă nu există nicio încredere între voi, mai bine divorțați și gata.
Daca si părinții s-au inselat poti avea ganduri de gelozie si daca partenerul nu te inseala.
Si mai esti casatorit?
Eu cred ca nu pentru mult timp.
Daca ii vine ei mintea la cap, divorteaza de tine.
Acum recunoaste: o inseli! O inseli si crezi ca si ea face ca tine.
Tu poti merge la psiholog, sa incerci sa te tratezi de gelozie.
Dar nimeni nu-ti poate scoate ideile din cap. Doar tu poti face asta.
El inseala si crede ca si ea face la fel.
De unde incredere?
Eu nu înțeleg din toată treaba și ea de ce a acceptat să meargă la detectorul de minciuni?
Pt ca sunt "a match made in Hell"
Daca era o femeie sanatoasa, nu se mai incurca cu asa ceva.
Nu stiu cati ani ai, dar nici nu conteaza.
Pt ca psihologic vorbind, esti un copil nesigur de el, care vezi oamenii ca pe niste jucarii.
Tu nu esti barbat. Nu ai sotie, ai proprietate. Altfel nu ti-ai permite sa duci sotia la testul poligraf. Nu asa iti tratezi partenera de viata, pe care pretinzi ca o iubesti si o respecti.
Nu stiu ce psiholog te-ar putea repara. Tulburare de personalitate, grav, grav!
Se potrivesc de minune păcat să se despartă))
Daca te insela nu accepta sa mearga la detector.
Ar fi bine sa nu o mai stresezi cu asemenea atitudine, caci s-ar putea sa nu suporte prea mult umilința si toxicitatea ta.
Ai incredere in tine si nu te mai comporta ca un maimuțoi, scuze.
Ai putea apela la terapie pentru obsesia ta.
Sanatate,
Si ti-ai facut cont nou ca sa ne aburesti cu tampeniile astea?
Esti sigur ca esti fiu biologic al familiei unde ai crescut?
Tu.
Îți tratezi foarte grav! Foarte grav de prost, urât nesimțit, inuman, soția!
Cum poți? Să-ți duci soția într-un loc ca ăla? Cum poți săi faci una ca asta? soției tale! Cum să-ți înjosești, umilești, să-ți bați joc de o femeie ce-ți este soție în halul ăsta!
Te simți mai "bărbat" acum? Câți aduci soția într-o situație ca aia! Unde ția rămas demnitatea de bărbat, dacă tu îți iei soția de mână și o duci într-un loc ca ăla să-ți bați joc de ea! Dece?
Tu ca soțul ei! Ea ca soția ta! De atâta timp! de atâta vreme! Dece nai stat ca omul să vorbești cu soția ta? Dece nai stat ca omul săi spui soției tale de boala ta mintală! Că consideri tu despre ea că "tear fi înșelat"
Dacă tot îți judeci! Soția! Dacă tot îți acuzi soția! Dacă tot o tragi la răspundere în halul ăsta de murdar la persona ei! Și îți bați joc de sufletul ei inima ei nevinovată! Că ai tu niște "viziunii" și pui o femeie nevinovată! într-o așa situație de bat jocoră!
Dacă n-ai fost suficient de bărbat să vorbești cu soția ta, ca omul, fără sechele, fără certuri, fără s-o bați, fără să țipi la ea, fără să-ți arăți feminitate și latura feminină din tine, să crizezi în fața la femeie soția ta! Și de frică să spună ca tine, ca de altfel ești și în stare săi faci rău! Dacă ai fost în stare să faci ce ai făcut cu ea! Ești în stare săi faci rău! La tine se vede asta!
"Bărbați" ca tine! Trebuie neapărat lăsați singuri! Voi vă bateți joc! Nu meritați o femei demnă, lângă voi! Tu îți bați joc de nevastă-ta și soția ta! Asta faci! Altceva să nai impresia că mare "descoperire" "faci" Femeia aia este nevinovată și are de aface cu un bolnav redus mintal!
Așa cum îți bați tu joc de ea și Dumnezeul săte bată vadă audă!