Somnul ăsta indica clar o boală, pe la medic a fost? Banuiesc ca este tînar nu are 60 de ani sau? Ori doarme atit de mult ca sa scape de tine? Ca da o in colo nu poti dormii 12 ore,, te trezesti pe la 7 -8 dimineata si toata ziua ce face are servici? Noaptea mai doarme? Ca daca doarme ziua pana la 14 deunde sa mai ai somn si noaptea? Cel mai bine desparte te de el, o face special ca sa te enerveze si sa il lasi, eu nu stiu de ce te ai mai reimpacat cu el daca te ai despartit, in ăstia 7 ani nu l ai cunoscut destul? De ce nu v ati casatorit ca sunteti demult impreuna.
Of, îl iubesc f mult, mi-e greu sa vad viata fara el, dar cred că asta i soluția. I am tot dat șanse pentru că nu mă îmaginez fara el. În cei 7 ani așa a fost mereu. Și la prima întalnire cand nu ne cunoșteam a întarziat 2 ore. Eu plecasem acasă pentru că am crezut că am luat țeapă. Nu mi-a zis de ce, doar m-a sunat și-a cerut scuze pentru întarziere, și a zis sa ma întorc la locul întalnirii
Nu nu, are 36
Incearca in prima fara sa vorbesti cu el si sa vezi daca nu cumva are o problema ce il macina si streseaza.Mai sunt oameni ce din cauza stresului sunt recalcitranti si nervosi. Daca nu se pune problema de așa ceva intreaba ce munceste, cât munceste si trage si tu o concluzie daca nu cumva munca pe care o face e prea solicitantă. Daca da, propune-i sa căutați altceva de munca pentru el.
Daca nici asta nu e problema atunci propune-i o vizită la medic si niste analize medicale. Daca iese ca e sănătos tun, cel mai probabil relația voastră s-a dus in pragul de monotonie sau iubirea dintre voi, cel puțin din partea lui a cam dispărut.
Mi se pare extrem de ciudat sa doarma atat de mult. Cum sa dormi pana la ora 13:00? La ce ora s-a culcat? Nu stiu daca se poate numi o problema de sanatate, lene sau pur si simplu placere de a dormi si e ceva ce eu nu voi putea niciodata sa inteleg, pentru ca daca ma culc de exemplu la 12:00 (noaptea) la 7:00 dimineata sunt in picioare, nu mai pot sa stau in pat. Daca eu sunt asa, cu siguranta nu as fi compatibil si nu as putea sa stau cu o femeie care ar dormi cat doarme al tau. Deci eu consider ca sunteti incompatibili si chiar cred ca asta e un motiv de despartire.
"continuă să simți durerea, frica, groaza"Păi de ce trebuie asta doamne ferește
"nu iți dori ceea ce nu ai, și dorește-ți ceea ce ai" de ce nu? Orice om are dreptul la șansă dacă este posibilă.
"trăiește sfârșitul timpului" Care sfârșit, în ce context, plecăm pe Marte?
Nu ai cum să înțelegi cartea "Puterea prezentului" de Eckhart Tolle din cât se pare
Îmi pare rău pentru tine că nu înțelegi niște adevăruri fundamentale. Citește cartea și mai vorbim!
Altfel, este invidie pură. Sănătate!
N-am invidie, că nu te cunosc. Nu întelegeam contextele.