| Dhdhhdhfhfh a întrebat:

Bună ziua
Eu și familia mea avem o problema de familie FOARTE gravă.
Tatăl meu a furat niște bani de la mama mea
Iar mama mea îl cere sa îi dea banii înapoi. Dar tatăl meu refuza.
Problema asta de familie o avem încă din 2019.Mama mea își tot vrea banii înapoi. Dar tatăl meu insista sa nu îi dea. Iar mama mea nu mai rezista. Ba mai mult tatăl meu mai face și alte lucruri care sunt ilegale.Va rog sa ma ajutați.

18 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu e treaba ta sa rezolvi astfel de probleme, ci a adultilor implicati.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ehem, divort + plingere penala pentru furt?

| Dhdhhdhfhfh explică (pentru GabiDumitrescu):

Am uitat sa menționez ca mama mea nu știe romana.Si de asemenea eu nu am 18 ani.Am doar 15 ani

| Vasilake a răspuns (pentru Dhdhhdhfhfh):

Dar ce limba vb mama ta? RRomanes?

| relian a răspuns:

Barbatu a furat bani de la sotie, aia da laughing e bun si asa rau.Atita timp cit is casatoriti, nu-i considerat furt, adica nu ai cum fura din propria casa laughing
Taicatu face lucruri ilegale adica? Sa nu spui ca face si sex cu maicata si nu-i legal deloc laughing sau ca maicata nu vrea si el insista, ala cred eu ca e tot legal, asa ca taicatu este inca in legalitate, voi vreti sal eliminati, doar ca nu o sa va mearga laughing o sa va puna taicatu la pct pe toti, de la mic la mare, bv lui, ala da barbat laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

E problema lor pe care trebuie sa o rezolve. Tu nu ai cu ce sa ajuti. Ba mai rau, poti agrava situatia daca intervi. Daca nu suporti certurile din casa, iesi afara mai des si invata pe banca intr-un parc/ sau iesi cu prietenii mai des. E trista situatia, dar nu ai de ales. Cu ce poti tu salva situatia in cazul asta? Te faci recuperator si ii tai degetele lui taicatu pentru ca nu i-a dat banii lui maicata? laughing. Lasa-i sa-si rezolve ei cumva certurile si evita sa mai stai in casa daca vezi ca lucrurile escaladeaza. Daca lucrurile ajung foarte grav, gen cu batai sau amenintari, suni la telefonul copilului sau la 112. Altceva nu poti face.

| Dhdhhdhfhfh explică (pentru StoicAnalysis):

Ea nu poate sa rezolve singura pentru ca nu știe romana. Iar în fiecare zi aven certuri grave.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Dhdhhdhfhfh):

Chiar si asa, tu ce poti sa ajuti in cazul asta? Crezi ca tatal tau o sa asculte de tine in locul mamei tale? Adica din ce ai explicat, tatal tau nu vrea sa inapoieze banii nici in ruptul capului. Lucrurile de genul asta se pot rezolva doar la politie sau prin divort.

| Dhdhhdhfhfh explică (pentru StoicAnalysis):

Dar am mai zis ca tatăl meu mai face și alte lucruri ilegale. El sa gândit să facă niște poze ca niște "dovezi" care practic ele sunt folosite numai în cazul în care eu sau mama mea încercăm sa suman la poliție. Dacă eu sau mama mea sunam la poliție tatăl meu va arata pozele false ca să scape de ei. Deci practic nu știm ce sa facem

| NLS a răspuns (pentru Dhdhhdhfhfh):

S-ar putea demonstra cumva ca acele dovezi create de el sunt false?
V-a amenintat ca va face rau sau probleme daca il parasiti
sau daca ii cereti banii pe cale legala?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Dhdhhdhfhfh):

Inafara de a fugi de el, eu nu vad vreo solutie in cazul asta sad. Oricum, chiar daca a facut el niste poze fake ce ii va prosti pe politisti pe o scurta perioada de timp, daca tu anunti la politie ca sunteti tinuti prizonieri sau sechestrati, politia nu are de ales decat sa investigheze cazul. In plus o sa se dovedeasca ca pozele sunt false intr-un final si tatal tau va fi gasit vinovat pentru privare de libertate si violenta domestica. E cam improbabil sa fie prostita politia daca le spui exact ca esti tinut sechestrat, atat tu cat si mama ta.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Incearca sa-l inregistrezi pe ascuns momentul in care va ameninta sau va santajeaza.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Nu-ți irosi timpul cu lucruri pe care nu țin de tine.

| Celestina003 a răspuns:

Ar trebui să ii dea înapoi

| Kozi a răspuns:

Tatal tau si mama ta nu formeaza o familie?
Daca da, de ce au banii separat?

| Dhdhhdhfhfh explică (pentru Kozi):

Pentru ca acelea erau banii de care mama mea a muncit foarte mult. Și ea vroia sa cumpere alte lucruri din banii ei. Mau spun odată ca tatăl meu mai face și alte lucruri ilegale

| Hrea12345 a răspuns:

Renuntati la bani si va fi in regula. Banii nu aduc fericirea.

| mariusrobert334 a răspuns:

Am trait sa o aud si pe asta