Bună! Sa fiți de acord cu el e singurul lucru pe care îl puteți face. In ritmul ăsta o sa va pierdeți copilul. Dacă ea e fericita și dumneavoastră trebuie sa fiți. Avea bunica mea o vorbă: tu trăiești cu el, nu eu. Lăsați-o sa descopere viața. Generația asta începe tot mai mult sa țină cu dinții de tot ce are și va spun asta din punct de vedere pedagogic pentru ca asta studiez.
"Fata ta" esti tu de fapt, dupa cum vad din alte intrebari puse de tine, legate de o posibila sarcina.
Daca diferenta este de peste 3 ani intre ei, parintii pot face reclamatie la poltie si baiatul poate face puscarie, daca a sedus, violat si a intretinut relatii sexuale cu minora.
Ma indoiesc ca baiatul iti va asigura tie scoala, findca pe el il intereseaza sexul si cand se satura de tine, te va arunca in strada.
Trebuie sa intelegi ca, la anisorii astia ai nevoie sa termini macar liceul, ca de ajungi pe drumuri, nu te angajeaza nimeni cu 9-10 clase.
Barbati gasesti cu duiumul, iar cel care te iubeste poate sa te astepte sa termini liceul, fara sa faca sex cu tine neprotejat, sa te lase gravida, ca se duce naibii toata tineretea ta.
pacat
Dupa cum vad, chiar esti un copil rebel, daca parintii au ajuns sa te bata si tu tot incapatanata esti.
https://www.tpu.ro/utilizator/acnyeh/raspunsuri/
Parintii sunt importantii, si daca mediul din familia ta nu e unul de razboi constant ar fin indicat sa vorbesti cu ei, merita raspunsuri daca ti au oferit dragostea si protectia lor. Acum s-ar putea ca totul sa fie bine, fluturii in stomac, ca ai facut decizia vietii dar in cateva lunii, anii sa putea sa regretii etapa asta din viata ta. De ce ai incepe o relatie asa de tanara? Acum te bucuri de cateva avantaje de moment si doar pe alea le vezi. Am avut o amica care tot asa a fugit de acasa cand era minora si a ajuns sa fie batuta si tratata ca un pres de insa si prietenul, eu nu incerc sa te sperii, asta poate fi doar o situatie, dar sunt multe cazuri in care cand esti minor crezi ca esti cel mai destept din cartier dar cu cat cresti si te maturizezi realizezi ca sunt unele greselii pe care ai fi putut usor sa le ocolesti.
E prea devreme sa fii sigura ca ce ai e sigur si ca va fi acolo si intr-un an sau doi, dar mama ta mereu te va iubi.
Faci cerere. Dar dacă stă de atâta timp acolo, și dta o vrei acasă, îi strici viața și nu rezolvi nimic. Va ajunge să te urască.
Deja ai copii? Fata esti tu si vrei sa stii ce ar face parintii tai in acest caz. Te pot lua acasa pentru ca esti minora. Si ăla la 18 ani cum asigura scoala ta?
Penibil!
„Da, mi-o spus ca in ziua când o sa ies pe usa nici sa numai ma uit in spate, ca numai valorez nimic în fața lor."
Raspuns dat de tine pe 4 ianuarie la o intrebare.
Am vazut aici utilizatori ce spun ca tu esti fata nu mama Si cumva cred pentru ca un părinte cerebral nu ar întreba lucuri de genul aici.
Într-adevăr exista posibilitatea ca fiind minoră sa te duca inapoi acasa,dar nu stiu daca asta e solutia.Ea poate sa meargă la poliție,sa zică că ai plecat de acasa si politia sa meargă după tine.Dar foarte putin părinți procedează asa de frica, ca copilul lor sa nu fuga iar, sa nu se omoare etc.
Singura variantă ar fi, ca fata să meargă la părinți cu băiatul si sa se inteleaga, poate chiar sa se mute la ei sub supravegherea alor ei până toata lumea sigura ca se descurcă si ca totul e in regula intre în relație.
Buna ziua, inteleg ca dumneavoastra sunte ti mama fetei? Ea cum la cunoscut pe baiatul cu care este de un an? Acum dumneavoastra nu puteti aduce fata inapoi decat cu politia, o plîngere pe numele baiatului fata este minoră si el fiind major poate fi acuzat de corupere de minori.
Sa va puneți in genunchi și sa îl rugați pe Dumnezeu sa intervină
Este singura soluție
Dumnezeu va spune sa va întoarce ți la El
El e pace și credincioși
Dragoste și foc mistuitor