Nu văd bine relația asta. Nici nu ați început bine viața (sunteți doar logodiți) și vă certați atât. Cum va fi peste câțiva ani?
Învaţă să latrii.
Tu eşti cocoşul în casă.
Ăăăă, stai, le-am încurcat. Mă rog, ai înţeles tu ideea.
Singurul sfat este sa va puneti sa vorbiti serios, calm si rational. Daca nu, rupi logodna, ca mai sunt maniace descreierate cate vrei! Dar, mai sunt si unele ca lumea.
Tu o ierti, dar daca intrece masura e clar ca nu e pentru tine. Eu nu vad iubirea asta cu prea multe certuri. Sunt unii insa, carora le place sa se certe, sunt diabolici. Tu nu esti unul de asta deci cred ca nu sunteti compatibili daca chiar ea exagereaza si va exagera si in urmatoarea perioada. Imi pare rau! Dar e bine daca se intampla acum, decat sa-ti distruga viata. Eu nu cred ca e grav inca incat sa rupi logodna, dar tu stii mai bine.
Salut Matei!
Grea problema.S-ar zice ca logodnica ta are grave tulburari comportamentale.Stai de vorba cu ea la modul cel mai serios, spune-i ce te deranjeaza la ea, acorda-i un ragaz de o luna-doua pentru reabilitare si daca vezi ca al ei comportament nu se schimba, las-o.Motivul este simplu:nepotrivire de caracter.mai bine acum decat mai tarziu.Este dureros, dar necesar.Gandeste-te ca s-ar putea sa ajungeti tot la despartire peste ceva timp si atunci poate vor avea de suferit si copiii.Stii cum se zice:"Decat vai de doi, mai bine vai de unu!"
Am discutat de multe ori...si imi spune ca ea este o fire mai agitata.dar ma iubeste si spune multe vorbe la nervi...si doar sa ma enerveze pe mine, i-am ca mie nu-mi fac bine, exact cum ai spus : are planuri de nunta, copii ca fiecare dar ea mai mult ma "dusmaneste" decat sa ma iubeasca, i-am explicat ca nu e frumos mereu ii explic sunt o fire calma si mereu incerc sa-i explic frumos bine ca imi mai ies si eu din pepeni ca fiecare.
Totusi as vrea niste sfaturi...mai amanuntite..ar trebuie sa ne desparti si sa vada cat a gresit..tot incer sa vorbesc cu ea dar nu trece 2-3 zile si incepe iarasi
Imi pare foarte rau pentru tine, dar este o problema serioasa.Propune-i sa faceti o pauza.Nu va mai vedeti si nu mai comunicati deloc o luna sau doua si cine stie... poate-i da Dumnezeu minrti si se remediaza situatia.Stii cum este:"rau imi pare de tine, dar de mine m-i se rupe sufletul!". daca vrei mai vorbim.As fi foarte bucuros daca as putea cumva sa ajut!