Buna.Cat timp ati fost cu ea la psiholog sau psihiatru? In astfel de cazuri e nevoie de timp si rabdare.
Luat-i accesul la telefon si computer si verificati-i toate conturile de socilizare, ca acolo veti afla tot ce a facut, cu cine a vorbit, cu cine s-a intalnit si de ce vrea sa se omoare.
Cere-ti o internare pentru fata, intr-un spital psihiatric, sub supraveghere medicala stricta, fiindca nu-i de joaca cu un copil care deja a avut tentativa de sinucidere.
Puteti incerca alte terapii, ca de exemplu bowtech (www.bowtech.ro) sau masaje traditionale. Dar cred ca cel mai sanatos este sa ii restrictionat accesul la tel mobil si la retele de socializare. Schimbati parola si uitati-va cu cine a comunicat. Urmaiti problema si la scoala sau in drumul de la scoala spre casa si invers. Cazuri de sinucidere sunt multipl dar la varsta asta probabil e vorba de bulling in scoala sau de vreun grup de copii care fac misto de ea. S-au a trimis poze cuiva si acel careva a publicat pozele online.
Mergeți urgent urgent urgent urgent la un Preot cu ia urgent de tot Dumnezeu este soluția trebuie Mântuită și preotul 10000%%%%% și cu mâna lui Dumnezeu și ajutor lui Dumnezeu își va reveni
Pai având în vedere că a trecut printr-un divorț,mă rog,a fost martora,probabil că asta e principalul factor care a adus-o in acest punct.
Ideea este că e,cel mai probabil,traumatizata și probabil că are și o stima căzută datorată de vreun bully de la școala.
Pentru că, pentru un copil,un divorț are efecte semnificative asupra psihicului lui, atât din prisma faptului că pierde un părinte, iar pe de-o altă parte suferă și din cauza copiiilor rai de la școala care sunt destul de rai(eu am trăit chestia asta și știu ce spun)+că poate a fost traumatizata de tatăl biologic, iar acum îi e mai greu sa se atasese de dv.
Incercati totuși să mai discutați cu ea, însă schimbând maniera+mai incercati cu psihologul și psihiatrul.