Sa ametesti o fara 5 ani si apoi sa ii intorci spatele e culmea lasitatii si sa mai aatepti pe urna sa iti meargă bune in viața.
Pai e o labareala chestia asta. De fapt te-ai plictisit de ea sau vreun rahat de asta. Daca crezi ca nu functioneaza, stati frumos linistiti si discutati ce s-ar putea remedia. Iar daca vrei sa ii dai papucii, nu o faci asa taraneste cum ai facut tu. De obicei duma asta a ta e rezervata pentru femei. Ele fac de alea cu "nu esti tu, dar cred ca e mai bine pentru mine sa nu ne vedem" si altele.
Dar de ce ai simtit nevoia sa te razbuni pe ea? Puteai sa te desparti elegant, sa o cauti din ce in ce mai rar, sa nu te mai intalnesti cu ea. Ai scris tu motivul real al despartirii, nu voia sa faca sex cu tine. Asa ca ai incercat sa o distrugi. Infantilule.
Nu i-ai spus adevarul, esti un las.
Ea acum crede ca e ea de vina, ca nu e destul de buna pentru tine. Cand tu stii de fapt ca TU nu esti suficient de bun pentru ea.
Ai mai lasat-o si singura in parc. Ma abtin sa spun mai multe!
Ba, desteptule! I-am spus tot ce aveam de spus inclusiv si cand am mintit-o ca lucrez de acasa si de fapt jucam la jocuri de noroc.
Da,ar putea sa faca o prostie.
De obicei cei care spun ca o fac, este pe jumătate pusa in practica.
Puteai sa ramai si sa o lasi sa isi consume nervii, apoi sa o conduci acasă, nu sa o lasi pe o banca in parc.
Te-ai comportat imatur dar asta e.
Daca tot te-ai despărțit de ea si nu ai sentimente lasa lucrurile asa cum sunt.
Cu timpul va trece peste acest episod si va gasi un baiat compatibil.
Majoritatea fetelor din cauza asta se sinucide, mai ales care au probleme psihice.
O sa-i treacă depresia după ce îsi face alt iubit. Îti garantez ca in mai puțin de 2 saptamani o sa o vezi cu altul. # cu iubi meu frumi # sunt indrăgostită# true love dupa 5minute # sunt gravidă si părăsită
Ce spui tu e valid frate.dar iubita lui are probleme psihice ca și el. Doar oamenii sănătoși sunt așa cum crezi tu, cei cu probleme se pot sinucide și dacă sunt dați afară de la lucru, de o despărțire după atâția ani e un șoc mai mare decât ne imaginăm pentru cei cu probleme la mansarda. Astea care sunt sănătoase îți dai seama că își revin repede, au un alt psihic mult mai strong nu unul șubred, haotic.
Tot femeie este. 80% dintre ele sunt exact la fel. Mai sunt procentul de 20% care sunt misto. Si de obicei astea care sunt misto sunt măritate sau au relatii stabile. Nu vreau sa fiu rau dar am observat ca femeile singure care au peste 30 de ani, nu prea sunt sanatoase la cap, au probleme grave. Si nu doar eu am observat asta ci si lupica si alti prieteni de ai mei. Atentie! Nu ma refer la alea care sunt singure by choice. Femeile care sunt singure ca asa vor ele chiar le respect ca nu au nevoie de un homălau să aibă grijă de ele. Eu îti vorbesc despre alea care se vaita ca bărbații sunt pretențiosi si nimeni nu le vrea, asta în timp ce refuză zeci de bărbați decenți.
Pai și iubita lui e cu ceva handicap sau retard,sau ceva din sfera asta a bolilor psihice,locomotorii! Daca are depresie sigur se sinucide! Pai oamenii cu probleme psihice nu sunt mișto,și da,multe sunt singure că au probleme psihice,nu se pot integra în societate,nici măcar în familie,dar nu e vina lor totul de la educația și mediul familiar cauzează dezechilibre psihice grave,mediu cu certuri,bătăi,alcool distruge un om pe viață! Oamenii cu depresii nu sunt sănătoși la cap,de aia am zis că există un risc mare sa se sinucidă,depinde de ea doar! Eu cunosc depresia la fel că un psiholog că mă confrunt cu așa ceva de o groază de ani,e o boala foarte periculoasă,foarte grea! La fel și cei cu tulburare bipolara și borderline au un grad mare de risc de a se sinucide și fără facturi ca in acest context. Asta e un șoc,și unul sa sanatos la cap se poate sinucide de la o despărțire daca e sensibil,vulnerabil la psihism. Între normalitate și nebunie e o linie finie, de la o trauma sau șoc emoțional oricine poate sa înnebunească.
Numai psihopatii și sociopatii o duc bine care nu au emoții, se integreaza foarte ușor în societate dar nu pot avea etica, morală empatie. Sa știi că mulți sunt psihopați, ăștia ce ii lăudați voi că sunt șmecheri la femei și agata din 2 cuvinte ăștia deseori sunt psihopați,dețin arta conversației la nivel de masterpiece,și au o inteligență peste medie deși sunt nebuni complet,dar par normali că știu să mimeze empatia, compasiunea. Numai antisocialii asociali sunt un caz pierdut,sunt și psihopați cu emoții aia sunt cei mai periculoși și carismatici,manipulatori,mincinoși. Restul cu probleme psihice cu excepția psihopaților cam au de suferit toata viața,asta că mulți nu pot sa se integreze nicăieri,nu au abilități sociale,de comunicare etc. Cele care sunt sănătoase sunt la fel,sunt fete cu probleme psihice care pot iubi enorm partenerul,care nu pot trai fara ei.
Știi ce am sesizat eu? Că oamenii sănătoși la cap sunt mai răi și malefici decât cei cu probleme psihice,ei îi provoacă mereu le dau bully și se lasă cu crime,dar îi abuzează psihic,le da teroare!
De multe ori unii cu probleme sunt mult mai educați și civilizați decât cei fără probleme care sunt răi din calea afară.
Fata daca are probleme psihice se va sinucide când iubește mult și e părăsită,ales sănătoase sunt reci, sunt vipere nu toate dar multe nu mai sunt umane, sentimentele lor sunt pe pilot automat, de aia își revin ușor că nu au iubit cu patos niciodată, au fost doar interese la mijloc.
Vezi tu prietene, trăim in lumi diferite si in realitați diferite. In lumea mea nu există despresii sau boli psihice. Nu am avut nici pe departe o viață roz, ma regulat si pe mine viața prin toate orificiile. Si cumva mă consider ft bine atât fizic cât si psihic. Ma jur ca niciodata nu am fost atât de bine ca acum. Sunt asa de chill si linistit cum nu am fost vreodata. Stiu ca m-am bătut parte in parte cu neșansa si am castigat. Cunosc băieti din familii bune, chiar foarte bune care sunt dependenti de droguri, bețivi, dependenti de aparate. Oameni care au primit absolut totul de la viata. Doar gândeste-te! Cum o fii sa ai la 18 ani casa ta mobilata complet de taică-tu, sa mai fii si frumos si toate țărăncile sa fie lesinate dupa tine, sa ai bani multi fara sa muncesti, masina smechera la 18 ani. Iti spun asta doar ca sa iti faci o idee ca unii sunt prosti pur si simplu si nu stiu sa profite de faptul ca au viata pe easy mode. Trebuie sa inveti ca oamenii nu se uita la tine ci se uita la produsul finit. Adica faca tu ai depresie si anxietate sociala and stuff, lumea nu se intreaba de ce ai aceste boli?! Lumea doar te catalogheaza ca fiind ratat. Si asa functioneaza si in sens invers. Astia care au primit totul de la parinti, astia sunt dati exemple pozitive. Vai ce a muncit asta sau vai ce inteligent/ confident este barbatul respectiv. Lumea nu vede ca ala a avut viata pe tutorial mode, lumea vede doar casa, masina si relatia si vacantele. Cu cât observi realitatea si o accepti cu atât mai bine o sa iti fie. Tine minte!
Looks
Money
Status.
Asta-i tot ce conteaza! Te văd baiat destept, esti tânar si daca faci tot posibilul poti sa iesi din iadul in care te aflii.
Eu știu că lumea mă vede că pe un ratat,ei nu au trăit în încălțămintea mea,judeca după aparențe! Noi nu am fost niciodată un popor smart,mereu am știut să judecăm sa punem etichete.
Dar nu e vorba despre mine aici,sa speram că fata nu se va sinucide. Eu doar am vrut sa îți spun că cele cu probleme nu sunt că cele sănătoase,trebuie sa avem empatie fata de oamenii cu probleme,sa ii înțelegem și să ne comportam cu ei finut ca sunt sensibili ( mă refer la fete)
Una cu probleme psihice nu își revine că una sănătoasă după o despărțire că asta,ci poate sa înnebunească complet sau sa își pună frânghia! Sunt foarte sensibile.
Oricum nu cred că are depresie,nu are școală,nu știe să scrie,sa citească așa am înțeles din întrebările băiatului.
Nu știu,dar eu am impresia că mă cunoști bine tot userul simpatic te vad,numai el îmi spunea prietene,prietenar
Oricum și dacă ești el sau nu dai răspunsuri foarte bune
Da,lumea judeca după fapte nu îi interesează că un om are probleme la mansarda, dar asta e defectul lor, caracterul lor, dar nu sunt toți cretini, unii sunt înțelegători.
Când nu ai sănătate nu ai nimic, poți avea totul, fără sănătate esti 0! Uneori cu banii nu poți cumpăra sănătatea! Cel puțin când e tardiv.
Știu cum sta treabă cu drogații,e foarte trist ce se întâmplă,e plina tara de așa ceva,de asta am ales singuratarea sa nu mai umblu cu astfel de anturaje. Și drogații innebunesc cu timpul,e trist ce se întâmplă cu lumea asta.
Tu nu te-ai născut cu gena defecta de aia nu ai depresie,și dacă o făceai scăpai de ea, luptai cu ea, aveai motivație! Eu nu prea am cum sa scap de probleme că mă urăște multi oameni din orașul meu, mă percep negativ asta că nu prea am muncit dar nici nu am furat sau sa mă droghez că alții am fost liniștit!
Poate lumea sa mă vadă cum vrea ea nu mă interesează, contează Dumnezeu cum ma vede nu lumea.
Frate pe tine te-a traumatizat simpatic ala
Nu man dar sunt useri multi care dau răspunsuri modeste,sărăcăcioase,el dădea răspunsuri bune! Mi dor și de alti useri ce erau foarte ok,au rămas multi useri care nu prea sunt străluciți,nici eu de o perioada nu mai dau răspunsuri bune,m-am dus rău la apa, cred că din cauza păcănelelor, am trecut prin multe traume de la ele, zile in care nu am mâncat nimic, nici bani de apa nu am avut.
La mine in zona lumea crede că am bani doar că acum 1 an jucăm 2000-4000 de lei la păcănele și că fac cumpărături des,sunt idioți,eu in realitate sunt amarat! Au rămas cu impresia că eu am bani sunt scârbit de societatea asta! Sa de-a Dumnezeu să aibă și ei atâția bani cat am eu tare idioți sunt!
Alții mă văd arogant când de fapt eu sunt foarte anxios romanilor le trebuie multa minte sa își mai revină,nu e de mirare de ce suntem considerați țigani de toți din Europa și idioți! Trebuie și eu să îmi asum că am jucat în zona,nu trebuia să joc în zona să știe toată lumea,unii și din invidie ma urăsc că am eu bani și că nu lucrez că de unde am eu bani daca nu lucrez asta e preocuparea unora
Mă ajută o ruda asta e chestia,și mai lucrez pe dincolo câteodată,dar am câștigat și din pariuri. Acum nu mai pot sa joc,e totul finish cu păcănelele și cu pariurile.
Pe unii îi interesează viața mea mai mult decât mă interesează pe mine!
Daca aveai depresiei sa știi că îți era greu,te refugiai in ceva vicii,nu prea poți să lupți cu așa ceva de unul singur,eu am rămas singur fara părinți,fără prieteni fara nimic și de aia nu mai pot sa ii fac față. măcar neamul daca ma ajută moral nici atât.
Numai eu singur pot sa ies din asta dar eu sunt ok atâta timp cât am bani,chiar sociabil când nu mai am bani sunt game over nu mai zici că sunt din lumea asta direct paralizat sunt de la depresie. Societatea ne-a condiționat sa depindem de bani,in realitate ar trebui sa avem credință și să îl iubim pe Dumnezeu atâta tot,e foarte simplu dar nu știm calea suntem rătăciți, confuzi! Vrem și sex și multe placeri, viața hedonista și credința, nu merge așa, trebuie sa alegem un drum, e doar unul singur.
Eu iti tin pumnii! Sa nu te lasi! Dă-o in spanac de lume, oricum lumea vorbeste si daca faci rau si daca faci bine. Si femei bune exista, doar ca pe alea nu le vezi pe social media. Trebuie doar sa fugi de alea care se vaita de singuratate, crede-mă ca alea sunt cele mai penale. Sunt singure pentru ca nu au nimic de oferit dar vor totul în schimb. Si eu am intalnit relativ recent o femeie super misto, doar ca este un pic cam maritata si mai are si un copil Si la mine la munca cele mai de treaba si linistite femei sunt alea care au relatie sau sunt maritate. Alea singure zici ca au pe satana in ele, sunt isterice si tot timpul nemultumite, fac pipi pe mine de râs cand le aud ca nu au noroc in dragoste ca barbatii sunt asa si pe dincolo. Pai ele au 30+ si chiar 40+ si vor exclusiv doar bărbati frumosi si potenti financiar in timp ce ele sunt grase si muncesc in fabrică, dar daca le zici asta in fata o sa te acuze ca esti misogin. Orice femeie si orice barbat isi poate găsii pe cineva dacă au asteptări realiste.
Ai dreptate, ești un bun analitic, toți introvertiții suntem așa. Trist cu grasele care au pretenții
Te înțeleg.5 ani de zile na.Îi ceva.Deci cumva a fost un motiv că sa nu mai fii prietenă cu ea.Pot spune și eu un exemplu am avut o prietenie de 9 luni.Nu m-am simțit bine cu ea.Ma manipula sa vorbesc numai cu ea.Nu mai vorbeam așa de des că o ignoram cu zilele.Asa că am pus punct.I-am scris un mesaj ce mă doare pe mine.Am blocato.Si asta a fost.Eu as zice sa nu te simți speriat.În acești 5 ani petrecuți împreună. Trebuia să știi mai bine ce îi in stare, nu?
Daca are probleme psihice (ex depresie), da. Daca nu, atunci este o forma de manipulare ca sa te tina langa ea cu forța.