Tu chiar nu vezi ca el te vrea doar numai pentru sex, deschide ochii si vezi realitate nu te imbata cu apa rece.
Alo tu te-ai indragostit de ceva virtual, trezeste-te si cauta pe cineva real si incheie tacaneala asta. Te-ai dus cu capu' rau, revino in realitate.
Dar acu serios, nu gasesti un baiat care sa te vrea pentru altceva in afara de sex? stiu ca toti baietii sunt asa, insa incearca cu cineva mai de seama ta...
Stii. eu acum 2 luni am patit la fel cu o fata . la mine s-a terminat urat.am ajuns sa o urasc ...la tine nu stiu ce sa zic s-ar putea ca el sa aive alta fata de mai multa vreme iar cu tine ar vreaa doar relatii de o seara. sper ca intelegi ce vreau sa zic
Decat sa stai pe net sa te "indragostesti" mai bine iti cauti unul cu care poti sta aproape de el. Departarea dintre 2 persoane duce de multe ori la uitare si indiferenta!
De obicei asa sunt baietii.si eu am patit-o chiar vara asta. pur si simplu nu vroia ceva serios vroia doar sex. e o perioada in care toti baietii vor fetele numai pentru sex... dar asta nu pot intelege.de obicei, nu toti baietii sunt seriosi in ceea ce priveste o relatie serioasa.pentru ca asta inseamna ca nu isi mai pot pune ochii pe alte fete, le e frica de multe chestii... tu trebuie sa porti o discutie importanta cu el si sa ii spui ca nu iti place ca se joaca cu sentimentele tale si roaga-l sa iti spuna ce simte cu adevarat pentru tine.
E cam scurt raspunsul meu dar sper ca ti-am fost de folos!
Serios, ai fi mult mai fericita daca l-ai uita. E limpede cat de mult de doreste din moment ce se culca cu alta. Sau te pomenesti ca incearca sa te faca geloasa pana sa cedezi in cele din urma si sa te culci cu el. In cazul asta e un fraier. Daca iti plac oamenii de genul sari pe el, daca nu lasa-l naibii. Lumea nu se termina la el.
Sincer si eu am fost intr-o situatie asemanatoatoare dar cel mai bine ar fi sqa il uiti si sa nu il lasi sa se culce cu u mai bine dal uitarii si gata o sa iti fie greu dar o sa reusesti si ai sa vezi ca o sa iti gasesti p cineva real care sa nu vrea doar o aventura si care o sa tina la tine
Uneori barbatii se folosesc de tot felul de mijloace pentru a obtine ceea ce vor, insa ar trbuii sa stii ca nimeni nu e demn de tine in momentul in care vrea doar sa se foloseasca de tine.Incearca sa iti gasesti alte ocupatii pentru a nu te mai gandi la el, evital o perioada si nu mai vorbi cu el pe net, cel putin pana nu esti sigura daca vrei sau nu o relatie ocazionala cum ar vrea el, pentru ca daca ii dai atentie poti fi influentata in decizie. El o sa continuie sa iti zica cu cine a mai fost, pentru a te face pe tine sa ajungi la concluzia ca tu ai fi mai mai buna ca x; y. Evital o perioada