Prietene,daca la parintii tai nu te poti intoarce, mergi cu chirie, pleaca, fugi si nu te uita inapoi. Fatuca asta te-a gasit de prost si profita de tine. Mai sunt femei destule si nu merita sa iti duci traiul asa.
De acum cateva luni cand intrebai ce sa faci, ca ai cunoscut o femeie online, departe de orasul tau, cu super-obligatii si etc, etc...mi-am spus parerea ca te mananca in cur si te scarpini cu carbit.
Nu am fost singurul si batman-batman ai incercat.
Ok, dupa toate ce le-ai spus, poate ti-a venit mintea la cap, iti iei lucrurile frumos si te intorci in Cluj, unde oportunitatile de a lucra si veniturile sunt cele mai bune din tara dupa Bucuresti.
Asta este, multi dintre noi facem o prostie ca asta pentru o 'pasarica', fii istet si invata ceva din asta, nu ai avansat in relatie, nu esti casatorit cu ea, nu ai apucat sa faci un copil... dupa aia sa vezi complicatii.
Du-te acasa, daca parintii tai sunt inca dezamgiti de tine, iei o camera cu chirie si reiei incet-incet relatiile cu ei, pana la urma or sa te accepte, asa sunt parintii, pana la urma daca se lasa mai greu foarte bine, sa iti fie invatatura de minte.
Nu esti ciung, nu esti luat de la container, cauta o fata pe masura si varsta ta fara obligatii.
Daca nu faci asa, si continui in mocirla in care te-ai bagat, o sa se faca ciment, si daca este asa, nu mai ai dreptul sa te plangi deoarece inseamna ca te complaci si in acest caz iti meriti soarta.
Pleaca de langa ea si de langa ai ei cat de repede poti si sa nu iti para rau... fata asta isi bate joc de tine, din cate ai spus tu ea sta cu tine mai mult pentru bani si nu cred ca te iubeste...muta-te in alt oras si refa-ti viata pentru ca asta pe care o duci acum e nasoala rau si fete sunt o gramada, o sa iti gasesti una care sa te iubeasca asa cum meriti. bafta