| Gehevs a întrebat:

Bună ziua, în urma cu vreo 3 săptămâni cam așa am făcut un test de sarcină dinainte să îmi vină menstruatia, pentru 2 3 minute am văzut decât o linie și am zis ca este test negativ dar după vreo 10 minute m-am uitat mai bine și am văzut două linii una dintre ele fiind foarte slabă la vedere, ca să nu confirm ca nu văd prost am mai făcut încă vreo 4, 5 test și tot la fel mi-a apărut, pe data de 18 iulie am început să sângerez, din fericire chiar atunci am găsit loc liber la ginecolog cu o jumătate de oră până să plec la medic am mai făcut un test și mi-a apărut tot două linii dar începea să se vadă mai clar. Când am ajuns la medic acolo mi au făcut un test și ei de sarcină și a apărut negativ și la eco mi-au zis ca n am fost (nu au zis ca a fost avort sponat) ce credeți? Oare am fost sau nu? Doamnele care au fost în situația mea vă rog să îmi răspundeți. ????????

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Depinde când ai făcut testul, ca să arate un rezultat valid trebuie făcut testul la 21 zile cel puțin, de la contactul sexual neprotejat, e posibil să fi însărcinată dar să nu se vadă încă, să fi făcut prea devreme testul, și să fie atât de devreme că nici la ecografie să nu se vadă, mai așteaptă vreo 2 săptămâni și fa un test de sânge beta hcg mai bine, acolo se vede mai clar dacă apare hormonul sarcinii în sânge, sau fă încă o ecografie.

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca medicul ti a zis