Draga mea, in primul rand, incearca sa fii linistita si sigura pe tine! Fara prea multe emotii, caci asta va strica treaba. Du-te pur si simplu la el, cheama-l la o plimbare, o cafea, ceva, dar ai grija sa fie un loc mai retras, linistit, ca sa puteti vorbi in liniste. Nu vad de ce ar refuza invitatia, decat daca este ocupat in momentul respectiv, sau mai stiu eu ce. Dar chiar si asa NU TE LASA BATUTA! Incearca pana reusesti.
Nu e vorba ca te "umilesti". Pur si simplu lupti pentru ceea CE IUBESTI si ITI DORESTI! Nu ai de ce sa-ti fie rusine cu asta. E chiar admirabil!
La o fata e mai simplu sa-i demonstrezi faptul ca o iubesti. Sti tu, o floare, un cadouas, ceva acolo si parca, parca se rezolva. La baieti cred ca e putin cam dificil, fiindca nu prea merge treaba cu florile, bomboanele, etc. Dar ai putea sa-i faci o surpriza si sa-i scrii o scrisoare de dragoste, de ce nu? Sa-i sa-i cumperi ceva ce stii ca-si dorea de mult sau ii place foarte mult?
Sper din tot sufletul sa rezolvi problema! Stiu ca acum par niste probleme complicate, dar crede-ma, o sa te amuzi mai incolo cand o sa fiti impreuna, fericiti! Fii linistita, va fi bine. Te pup.
Ohh, draga mea iti admir curajul si increderea pe care o ai!
Aceleasi sfaturi le dau si eu celor din jur, dar cand vine vorba de mine crede-ma ca totul ia un contur aparte.
Pey bine, ce sa zic..cred ca ai dreptate si nu am chiar ca nimic de pierdut, macar stiu ca am incercat. dar imi este foarte firca de dezamagire daca chiar nu poate sa treaca peste `escapada ` mea? eu ma voi implica in relatie 100% si apoi..pfoai, nici nu vreau sa ma gandesc.
Da, ai dreptate in cateva saptamana voi ma voi amuza de toate astea
Atunci, ia-l mai usor. Dupa ce-i marturisesti ceea ce simti, nu-l asalta ca vrei ca imediat sa fiti impreuna si etc. Cu timpul, o sa-si doreasca singur. Tu doar zii ceea ce simti, ca el sa stie ca se poate baza pe tine si ca flacara aceea nu s-a stins. Daca stii ca nu s-ar supara sa apari asa pe neasteptate, de ce nu? Ii zici ca erai prin zona si te-ai gandit sa-l scoti la plimbare. De ce sa tot amani momentul? Daca nu vrei sa pari asa disperata, incearca sa afli de la vreun prieten de-al lui ce program are si poate "va intalniti intamplator".
Scumpo, intotdeauna este mai usor sa privesti din afara problemei. Oricarui om ii este frica de crunta "dezamagire" dar daca toate ar fi roz in viata asta, ar fi mai bine? Nu cred. Asa vom aprecia mai mult lucruri bune din viata noastra. Fii increzatoare in tine si vei reusi! Orice s-ar intampla, va fi bine. Totul are o solutie in lumea asta si un scop. Sau aproape totul. Te pup!
Cu cat aflam mai multe detalii, cu atat treaba devine mai complicata pentru noi. In nici un caz sa nu il tratezi cu indiferenta, cum ziceai mai sus. Ceea ce nu inteleg eu este ca: daca tot a luptat pentru tine cand te-ai intors in Anglia, iar acum ca i-ai cedat, de ce se intoarce si spune ca nu poate trece peste? Daca chiar n-ar fi putut trece peste, atunci cred ca nu ar mai fi iesit cu tine dupa ce ar fi aflat ce ai facut. Eu cred ca vrea sa fie suparat doar ca sa iti dea o lectie, insa in cele din urma te va ierta si veti fi din nou impreuna.
Draga Annelise, ti-am lecturat mica ta poveste si sincer, raman uimita pe zi ce trece cum poate sa evolueze o relatie de la bine inpsre rau(si nu ma refer in cazul tau). Dar jumatate din ceea ce ne-ai povestit tu mai sus, mi s-a intamplat si mie, iti spun cu sincere cuvinte si cu inima pe mana, ca cel mai bine ar fi sa faci o incercare dar cea mai buna si mai puternica din cate ai facut tu. Nu pot sa ma pronunt in ce fel sa faci acea incercare deoarece nu te cunosc personal nici pe tine si nici pe el. Iubirea nu se uita asa de usor mai ales din cate am citit de la tine pot sa inteleg ca el chiar te iubea.Sinceritatea si increderea sunt principalele obiective intr-o relatie. Te vei impaca cu el, sunt sigura de asta. Nu renunta pentru ceea ce esti sigura ca vrei sa obtii. Mult succes draga mea, si iti tin pumni!
Buna si mie mi s-a inatmplat doar ca la mine a fost cu happy end asa ca lupta arata-i ca il iubesti si fii alaturi de el indiferent de ce va face Lupta asta e parerea mea
Lasa-ne frate, pe bune ce e toata vrajeala asta?! CE ai in cap ca n-am inteles nimic, fluturasi la 20 si de ani, plus ca ai zis ca ala era de nota 100 probabil. Pai daca ti-a plactu maxim de ala atunci ce ti-a aprins asa de tare flama in vacanta de craciun in Romania? Cred ca omul e mult mai matur decat tine si din bun simt si educatie nu rezista pentru ca probabil inteleg mult mai mult din viata decat tine. Maturizeaza-te si lasa-ne cu copilarii d'astea, pe bune esti ciudata rau!
Ori esti atat de inconstienta si nu m-ar mira ori e pusa la vrajeala toata chestia asta
... iti garantez eu ca nu este pusa la vrajeala, insa oricum iti multumesc pentru mesaj!
Posibil sa fie mult mai matur decat mine, si consider ca iubirea si `fluturasii` nu isi au varsta, in fond varsteale sunt doar niste cifre!
In fine, probabil ca ai dreptate si ar trebui sa ma maturizez
o zi cat mai buna,
Anne
Incearca sa-i demonstrezi ca totul a fost ceva de moment si ca adevarata iubire e el. Vorbeste cu el si cred ca-ti va spune sa-i demonstrezi : Incearca sa petreci cat mai mult timp cu el, surprinde-l frumos si incercati sa o luati de la inceput! Nu stiu pune-ti la incercare imaginatia si fa-l sa vada ca intr-adevar regreti si ca merita trecutul sa-l lasati in urma si sa priviti spre viitor, un viitor al vostru. Sper ca ti-am fost de folos!
Ei bine... nu stiu, chiar nu stiu ce sa zic, inca nu ma pronunt
Ne purtam foarte frumos si vom vedea ce va fi, timpul le va rezolva pe toate. E frumoasa aceasta perioada in care incercam sa ne recucerim unul pe celalalt ca sa fim siguri ca ne dorim o relatie 100 %.
Multumesc Lia, chiar mersi din suflet macar am facut ceea ce am simtit, ma simt mult mai bine
Te pup si mai vorbim, daca am noutati nu ezit sa va spun :*
davidandrei777 întreabă: