| VanillaQ a întrebat:

Buna ziua,
Intr-o relatie de cuplu, cand se decide pasul de a se muta cei doi impreuna, cum se evita instalarea monotoniei?
Cum ati simtit schimbarea atunci cand v-ati mutat cu partenerul de relatie?

Răspuns Apreciat de Editori
| IreneNemteanu a răspuns:

Cei doi se hotarasc sa se mute impreuna atunci cand singuri simt destul de des lipsa celuilalt laughing
Schimbarea in relatie apare, inevitabil, apare si monotonia.
Insa depinde de voi amadoi sa o depasiti si sa gasiti sau regasiti acele lucruri care va implinesc, dezvolta si fac fericiti pe ambii.
Uneori lucruri simpe, din jurul vostru, alteori mai profunde, sentimental, sexual, cultural, etc.
Nu intotdeauna ce iti place tie ii place si celuilalt de la inceput, dar cu putin ajutor poate ajunge sa-l descopere.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Gasea motive de cearta cand mai tragea cateva beri pe gat, libertate limitata mai multa ocupatie. Dupa a murit de cancer si m.am inrolat in armata, numai in weekend vin acasa si nu stau in tara

| ROB3RT89 a răspuns:

Nu trebuie sa se ajunga aici.
Daca iesiti in fiecare weekend si aveti diferite activitati, nu se va ajunge aici!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Unele se muta de foame cat de repede, altii iti cumpara impreuna o casa, dupa 5 sau 15 ani de relatie.
Fiecare face dupa cum isi doreste si poate.

| Freya1 a răspuns:

Dacă o sa te gândești mereu sa eviți monotonia posibil sa intri in monotonie.

Cand doi oameni sa muta impreuna cel mai probabil au si o ocupație cel putin unul din ei.Iar o data ce sunteti la munca si va întâlniți doar dimineata sau seara nu prea are de ce sa apara monotonia.
O sa fie monotonă munca si treaba zilnică,iar cand el sau ea va veni acasa va fi pur si simplu o gură de oxigen (asta daca va înțelegeți.

Plus ca,o dată ce aveti activități, ieșiti, călătoriti, va plimbati, mergeti cu prietenii nu cred ca apar probleme.

Eu cred ca de multe ori oameni ce fac cat de cat câte ceva nou in cuplu nu se plictisesc uni de altii, mai degrabă se plictisesc din cauza treburilor casnice, a munci repetitive si isi descărca frustrarea pe partener involuntar.

| Frank51 a răspuns:

Monotonia apare de obicei după mai mult timp, dar dacă apare mai devreme nu este neapărat o problemă. Important este să fiți loiali amândoi și să fie o relație responsabilă și frumoasă.

| Zuzu1991 a răspuns:

"Intr-o relatie de cuplu, cand se decide pasul de a se muta cei doi impreuna"
ar trebui incet, locuiti in acelasi apartament, dar nu permanent, pentru ca (macar unul) sa aiba si alt apartament, si la un moment dat o sa se constate ca il tineti pe celalalt (apartament) degeaba, asa ca ii faceti vant si locuiti impreuna
altfel, cand apare o "decizie" de la care nu mai poti da inapoi, s-ar putea ca macar unul dintre parteneri sa se simta prins in capcana

"cum se evita instalarea monotoniei"
sarcina de plan cincinal, spre comuism TOT INAINTE:
va vorbiti ca fiecare sa propuna chestii care sa sparga monotonia, mers in fiecare week-end in alta chestie din jurul orasului, sau la un alt restaurant (si v-a puneti amandoi la 4 ace)
mers la un sexshop care are vanzator cu experienta, si cerut sfaturi... ala sigur stie, si are interesul sa iti vanda, asa ca s-ar putea sa va pipareze viata sexuala... RAU!
etc.

| zilog a răspuns:

Salut monotonia nu exista
important este sa aiba fiecare jos si sa se intalneasca mai rar
sa nu isi vada capul de munca pe care o au de facut pentru afacerile lor.

Nu iti lua niciodata o femeie care sa castige mai bine de cat tine
pentru ca o sa zica ca esti intretinut chiar daca nu esti
plus ca multe femei sunt mult mai slab pregatite intelectual de cat un barbat
si daca tu vei vrea sa ii arati ca esti mai destept sau daca tu o sa vrei sa educi copii ea o sa spuna ca ea este cocosul in casa ca acea casa este cumparata de ea si ca. copii sunt propietatea ei
asa ca tu nu ai nici un drept sa ii educi pentru ca ea a platit si intretinerea
sclavule
asa ca daca tu vrei sa ii inveti ceva interesant pe copii
absolut orice chiar sa scrie sa citeasca
sau daca vrei sa le oferi ceva cultura daca vrei aa le povestesti lucruri medievale istorie sau sa le povesteati ceva fizica chimie anatomie
femeia cu bani o sa se simta jignita umilita
in prostia ei ca ea nu prea are nimic in cap in afara de material genetic de l, seful ei care o tot sponsorizeaza
asa ca mereu o sa te umileasca si o sa te tina de fraier si de om bun de nimic
si nu o sa iti dea voie sa alegi tu niciodata unde o sa se faca vreo excursie

sau daca tu vrei sa le oferi ceva experiente de viata copiilor sa nu mint sa nu fure sa munceasca penteu ceea ce isi doresc

femeia va veni sa faca tocmai contrariul sa zica ca tu eari rau si o s le dea ea bani sa cumpere slaimuri si guma de mestecat sa murdareasca tota casa
si mereu va fi contra la orice ai spune la absolut orice ai gandi
si mereu va incerca sa te umileasca sa te batjocoreasca sa iri ia si banii tai
sa te puna sa cumperi de mancare de banii tai
asa ca tu vei da la fiecare masa o medie de 150 lei pentru ca ei mananca branza diaia Luete si mananca cascaval si sunca presata si pana la urma ce ai facut cu banii tai sau dus la toaleta ca un sclav ai trait toata viata dar e a cumparat casa a cumparat casa si mamei ei
a intretinut si pe sora retarda si fratele milog care nu stiu sa osi castge existenta pentru ca ea i-a facut sa fie doar niste consumatori prin faptul ca in loc sa cheltuiasca in familia ta ea i-a tot sponsorizat zeci de ani si i-a invatat ca nu trebuie sa munceasca nicaieri
si in realitate iti fura tie bani din buzunare
si tu dadeai anio taia schimb sa le fie lor bine
si dupa ce te consuma asa vreo 10 ani iti da papucii pe motov de montonie

Răspuns utilizator avertizat
| zilog a răspuns (pentru Avner):

Am 4 copi cu o fosta sotie 2 copii cu o fosta sotie si 1 copil cu o viitoare fosta sotie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legat de întrebare, la partea cu mutatul, nu am idee. La a doua parte, însă, mai jucați-vă și voi un macao ca în copilărie, mergeți la pescuit pe Dunăre, apucați-vă de origami, apucați-vă de box...

Hai că din moment ce m-am făcut că te ajut, pot să-ți mărturisesc adevăratele mele intenții: adevărul e că sunt pe aici doar ca să-ți spun că-mi place poza ta de profil happy Mă lovesc amintirile chiar acum. Ce vremuri.My little pony, my little pony, uuu, uuu. My little pony, ce e prietenia n-am știut. My little pony, până când pe voi v-am cunoscut. Aventuri și voie bună și-o inimă mare, cu toții împreună! Să fii bun ce ușor poate fi, cu un strop de magie sigur vei reușiiii... My little pony, mu little pony rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Monotonia uneori e inevitabilă. Cel mai important e să găsiți împreună soluții să o depășiți!
Ideal e să menții un echilibru în toate relațiile, fără a neglija vreun tip: cea de cuplu, cele familiale, profesionale, de prietenie etc.
Chiar dacă vă mutați împreună, asta nu înseamnă că sunteți siamezi și că va trebui să faceți totul împreună.
E important ca timpul petrecut împreună să cuprindă activități diferite care vă fac plăcere amândurora.
Și nu uitați să fiți spontani! Spontaneitatea e un antidot contra rutinei.

| InYourPants a răspuns:

Monotonia apare cand faceti zilnic aceleasi lucruri
Eu ies in fiecare saptamana cu iubita mea in oras la intalniri
Multe cupluri dupa 2-3 intalniri se considera iubiti si nu mai ies din casa
Stau bot in bot toata ziua ca niste tristi
Noi iesim in locuri noi, nu cluburi dar restaurante, festivaluri, concerte vizitam calatorim mergem cu bicicletele
O data pe saptamana iesim sigur foarte rar sarim 1 saptamana cand suntem prea obositi atunci iesim doar cu cainele la plimbare
Apoi avem si alte activitati nu doar munca acasa
Seara ori gatim ei ii place mancarea asiatica mie mexicana facem nebunie in bucatarie
Chemam prietenii jucam activity
Ea mai merge la sala eu mai ies bere

Am mai avut o relatie in care ne-am mutat impreuna dupa 2 luni nu ne mai suportam ea se uita doar la seriale, eu ma jucam
Nu puteam face nimic cu ea ca era inchisa in ea si plictisitoare respingea orice
Daca va potriviti la hobby nu va plictisiti

| IAR a răspuns:

Monotonia apare atunci cand doua persoane nu se iubesc cu adevarat, s-au luat asa dupa interes sau dupa atractie fizica.
Cand doua persoane se iubesc cu adevarat nu apare NICIODATA monotonia.
In ziua de azi si femeia si barbatul nu mai stiu ce e aia iubirea, nu mai stiu ce este o relatie.
La televizor, pe Netflix, pe HBO, si pe tot felul de platforme ti se baga pe gat mizeria aia de LGBT, normal ca oamenii se duc pe pluta si nu mai gandesc in parametri firesti.
Mai este si mizeria aia de Instagram si Tik-Tok care au stricat foarte mult gandirea oamenilor.