Ii zici frumos "mai vin si momente din acestea in viata, important e sa fim alaturi unul de altul si sa trecem peste, asa cum am trecut si pana acum si ne-am descurcat."Si daca simti nevoia sa te descarci poti sa ii zici ca te-a deranjat cand ai ramas fara servici si te pistona sa gasesti de munca si ca intelegi situatia. Nu trebuie spus cu repros, dar sunt de parere ca daca ne spunem in mod direct ce ne deranjeaza e mai bine decat sa acumulam in noi frustrari.
Spune-i ca idiotenia din capu ei nu rezolva nimic in viata, si de nu-i convine sa zboare in dosul pamantului. Aia vrea sa te comande si tu catelus de instructie pe langa ea, fi autoritar si arata barbatia din tine altfel se va fùte cu toti stricatii
Nu spui nimic, de ce ai faceo?
De ce sa scoti ochii unui om care oricum nu intelege ce inseamna ceea ce-i vei explica.
Acestea sunt problemele voastre de ce trebuie sa le faci publice? Crezi ca te va ajuta cineva? Ea este o fata materialistă de aceea stă cu gura pe tine cauta ti servici, pe deoparte este bine sa ai servici daca poti/ ea trebuie sa inteleaga ca sunte m in starea de urgenta sunt multi șomeri printre care si ea, ce varste ave ti voi? După data de 15 nu te poti reîntoarce la fostul loc de muncă? Sau nu ai mai vrut?
Eu cred ca fix asa vrei sa procedezi da te minți singur. Ai sansa sa fii omul mai mare din relație... Daca vrei... Si daca merita relația
Cu unele chestii inveti sa traiesti sau te desparti.
E parte a caracterului ei.
Pai poti sa ii zici ca ai fost dezamagit de stilul ei.
Daca se agaseaza ii spui ca roata se intoarce si zambesti, i dai un pupic si sex dupa.
Nu-i nevoie sa o faci. Orice om cu judecata realizeaza singur greselile facute.
Vorbesti cu ea cand gasti momentul potrivit cu un ton delicat :Vezi fa proasto ca roata se intoarce? Cauta loc munca incompetento!
Vrei sa te intretin eu, barbat destept si model ce sunt?
Intreaba persoana respectiva daca sa faci si tu la fel cum o facut ea cu tine. Mai mult nu cred ca trebuie, nu trebuie sa fi ca altii.