Vorbesti despre o imitație de relatie.
Cum stai aproape? Prin calculator?
Nu este relatie, este o problema de atasament nesanatos, imaginar.
Cum adica tii la ea? Ati stat impreuna vreo perioada? Ati impartit viata cu bune, cu rele, v ati vazut fetele, cand va treziti de dimineața?
Nu exista relatie la distanta. Un fel de comunicare poate, dar care in fapt nu implica nimic.
Poate gasesti o fata in realitate totusi.
Toate cele bune,
Relatile la distanta nu au niciodata succes si nici viitor, fiindca nu sunt reale, iar distanta este cel mai mare imepdiment intr-o relatie.
Te sfatuiesc sa-ti cauti o fata reala, in localitatea unde esti si tu, ca sa-ti faci o relatie adeavarta si frumoasa.
Buna.Cu parere de rau, eu sunt ferm convinsa ca dragostea reala se intampla in viata reala, orice altceva este un soi de atasament foarte puternic incetosat de mediul virtual.Chiar si daca e ceva real, cine dintre voi se muta unde? In care tara? Astfel de relatii sunt mult mai complicate decat cele in care cuplul traieste in acelasi oras sau in aceeasi tara. Daca ea mai are si traume din urma fostelor relatii, e clar, deja se contureaza usor usor reteta pentru ceva sortit esecului.Imi pare rau daca suna dur, asa vad eu obiectiv, din exterior, astfel de scenarii.Nu zic ca este imposibil, dar e mai greu si trebuie sa va asumati.
Deci teoretic tu ar trebui să poți să o aduci în România pe aia dacă spui că e în altă țară.
Salut, aspectele acelea sunt deja acoperita. Problema este cu ea nu are incredere ca va fi ok, are o retinere si pot sa o inteleg dar nu stiu cum sa o fac sa inteleaga ca poate sa aiba incredere ca va fi bine. Ea are impresia ca daca vine si nu merge as fi in stare sa o las in strada ceea ce nu ar fi posibil
E mai greu dacă ea nu e româncă și nu cunoaște pe nimeni în România.
Este romanca dar da, din pacate nu mai are pe nimeni in Romania
Daca esti boier o aduci tu pe fetescana imediat din 2 vorbe 3 miscarii in tara si o mai si pui la facut o mica ciorba de pere. Mult scucesc in relație( sper ca te-am ajutat)