Da-o naibii de femeie, ca asta este mai rea ca o catea, gelozia si manipularea ei te vor distruge.
Are probleme.
Citeste de manipulare si narcisism.
Cauta o persoana echilibrata.
Toate cele bune,
"a fost înșelată de fostul eiacu câțiva ani"
Asta spune gura ei, dar comportamentul ei spune altceva.
Gelozia asta nu isi are radacinile in neincredere. Cel mai adesea persoanele geloase sunt cei care inseala.
Comportamentul asta de primadona, care nu poate fi decat centrul atentiei... tie iti place?
Chiar iti doresti sa traiesti asa pentru tot restul zilelor tale?
Nu vrea sa se mute cu tine, atunci viziteaz-o tu cand ai chef.
Discuta si tu cu un psiholog, poate reuseste sa identifice ce tulburare de perssnalitate are tipa si cum te poti lecui de ea.
Din tot ce povestesti, nu cred ca iubitul a inselat-o. Cred ca atitudinea ei l-a facut sa o paraseasca. I s-a parut ca o inseala asa cum face si cu tine cand nu esti la ea ca esti la serviciu sau la parinti. Nu pe tine te vrea ci un barbat care sa-i fie mereu in casa. Dar cum sa aduca bani in casa daca nu munceste? Si nu poti trai ca in padure, fara prieteni.
Ba baiatule, daca e adevarata povestea fugi de ea cat de departe. Daca poti sa scapi de ea.
Am patit si eu cu una. Intr-o seara m-am cunoscut cu ea si dupa 30 minute cam asa deja imi spunea iubi si cum vom fi pe viitor, copii, etc.
Cu astea nu e de joaca, ca le gasesti greu si greu scapi de ele.