| razvan616 a întrebat:

Buna ziua, ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor, am intalnit o fata foarte misto, am vorbit cu ea si mi-a propus sa ramanem doar prieteni fiindca are pe altcineva, dar simt ca nu se simte ok cu acel cineva, azi m-a salutat la scoala, am vorbit cu ea prin mesaje si imi raspundea destul de sec... care ar fi cea mai buna varianta?

Răspuns Câştigător
| BeingSelfless a răspuns:

Ți-a spus să fiți doar prieteni.
Când se desparte de acela, vine la tine.
La fel și cu tine, va avea pe cineva ca prieten.
Când se va despărți de tine, se va duce la acela.
Într-un fel sau altul, va fi posesivă, plângăcioasă, nevoie de atenție și multe lucruri. Trebuie să te gândești la aceste lucruri. Mai întreabă sau observă ce face ea în acea relație, și cum progresează relația voastră "de prietenie". Trebuie să vezi și tu dacă ești potrivit pentru ea sau ea potrivită pentru tine.
Probabil. Nu garantez. Așa se întâmplă în majoritatea cazurilor.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cea mai buna varianta este sa-i dai pace, ca are iubit, deci este luata!

| dullcat a răspuns:

Buna.E intelept sa iti cauti pe altcineva.Nu trebuie sa faci tu pe detectivul pentru relatia altora si sa salvezi fetele.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca nu e ok sa insiti la o persoana ce are deja pe cineva.
Nu de alta dar exista posibilitatea ca pe viitor sa nu ii fie ok nici cu tine și sa primești acuzați ca ai insistat aiurea.

| VoidEternal a răspuns:

"dar simt ca nu se simte ok cu acel cineva"

Well, ce simti tu si ce simte ea pot fi lucruri total diferite. Si ce simti tu ca simte ea, poate sa nu aiba nicio legatura cu realitatea.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Uită de ea! Dacă ți-a spus că are prieten ce altceva mai vrei? Iți zămbește din politețe. NU TOATE ZĂMBETELE INSEAMNĂ SEX

| GabrielGL a răspuns:

Ignoro cat mai mult si raspundei cu foarte multa intarziere, daca are pe cineva logic ca nu mai vrea cu tine da amici dar tu fi cum am zis, punct ignoro cat mai mult daca ea va vrea iti va scrie dar raspundei secccc cauta ca fete sunt...