Daca la 36 de ani nu vrea sa va căsătoriți si sa va mutati împreună, iti pierzi vremea cu el.
Cauta-ti altul, ca asta a inventat scuza ca nu il lasa parintii, cand in realitate NU mai vrea el sa vina, fiindca este imposibil ca niste oameni in varsta sa-l lege de poarta, ditamai barbatul de 36 de ani, ca sa nu se duca la femeia pe care o iubeste.
Deci el te minte, probabil ca s-a saturat de tine si nu stie cum sa-ti dea papucii.
Cauta-ti altul!
În locul vostru mi s-ar părea anormal ca niște oameni de 26 și 36 de ani să fie atât de dependenți de părinți și aș face absolut tot ce mi-ar sta în putință să nu mai fiu.
Atunci când nu mai ești dependent de părinți, poți alege de care dintre opiniile lor să ții cont și pe care să le ignori.
Ti-ai gasit un baietel care sta dupa fusta mamei.
Daca era barbat, la 36 de ani avea un loc al lui, chiar si o garsoniera, nu sa stea cu parintii (cum a decurs relatia voastra? isi cerea voie de la mami sa te aduca in camera lui? )
Iar acum baietelul asta nu vrea sa iasa din cuvantul mamei, de asta nu te mai viziteaza.
Lasa-l cu ai lui, la fel cum l-au lasat si restul iubitelor.
Esti tanara, iti gasesti foarte usor un barbat adevarat. Sa fii iubita!
Care relatie?
Daca el nu dorește sa vina la tine si aduce scuze puerile, de copil de 15 ani.
Cred ca ti-a dat de inteles ca parintii lui sunt cei importanti la ora asta
Nu sunteti in nici o relatie.
Si încetează sa te milogesti de un barbat, ca nu iti sta bine, ca o pretioasa ce esti.
Poate gasesti si tu un partener matur, care nu depinde de parinti la varsta la care ar trebui sa isi duca copiii la scoala.
Cee ce am si facut cand am fost in aceasta situatie:l-am lasat cu ai lui si eu mi am vazut de viata.
Fata draga nu e de tine. O data ce el încă e cu mami și tati trebuie să-l lași cu mami și tati, ca ai lui nu o sa te placa vrodata mai ales maicasa. Asa ca oricât de greu ar fi taie raul de la rădăcină. Toate cele bune!