| IceBoy_7588 a întrebat:

Ma numesc Cosmin am doar 18 ani si iubesc foarte mult o fata de aceeasi varsta cu mine! Am avut o relatie cu ea de 3 ani de zile aproape 4. pe 23 Noiembrie fac 4 ani cu ea. De cand a inceput anul 2011 pana acum s-a comportat c-am urat cu mine, mereu o intrebam ce are si nu vroia sa-mi spuna. Si pana la urma am vazut conversatii de ale ei cu prietenele ei ca ii place de alt baiat de la ea din clasa. De atunci de cand s-a intamplat asta am vorbit cu ea a inceput sa planga, nu mai putea respira, a spus ca ii pare rau ca nu stie ce s-a intamplat cu ea, ca vrea sa o luam de la inceput. Am vorbit cu respectivu', m-am luat putin de el si acum i-a dat ignore iubitei mele si am observat ca e suparata ea din cauza asta ca i-a dat ignore. Am mai vorbit cu ea. dar azi imi spune ca nu mai merge ca vrea sa ne despartim. O iubesc foarte mult. cum imi poate spune dupa 4 ani de zile de relatie ca vrea sa ne despartim asa deodata, cand ea imi spunea ca nu o sa mai scap de ea niciodata. Am facut orice cu ea, am fost peste tot cu ea, am luat'o peste tot... orice e posibil am facut impreuna. Cand ne intelegeam bine amandoi cand imi gresea. plangea vroia sa se puna in genunchi de fiecare data sa o iert. mi-a gresit de multe roi si am iertat-o. Am poze cu ea si cu noi doi prin casa prin vitrina. Cum pot face sa uit de ea, am de dat bacalaureatu anul asta, si nu pot sa invat deloc. si suntem la sfarsitu lu martie. stau cu gandu' nu mai la ea. M-am rugat de ea sa ne mai acordam o ultima sansa. nu vrea. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sa pot sa uit de ea, sa nu o mai iubesc asa tare. Am in calculator numai poze cu ea si cu noi doi... Am ajuns sa plang pentru ea. Eu care ma credeam baiat de cartier, eram si eu smecher ca altii. si acum mi-am dat seama ca sunt doar un papa-lapte sad. Facem pregatire impreuna. si nu stiu cum sa reusesc sa nu mai tin la ea asa mult. Va rog mult daca aveti niste sfaturi sunt binevenite. Va multumesc. Multa dragoste si fericire la toti indragostitii sad sad sad sad

Răspuns Câştigător
| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca vrei sa mai ai cea mai mica sansa sa va impacati IGNOR-O COMPLET, stiu ca e cumplit de greu, dar incerca sa n-o vezi si sa n-o auzi! Sunt femeie, stiu ce zic, in maximum o luna vine ea singurica. Alta sansa chiar nu mai ai, cu lugu-lugu ai incercat si s-a soldat cu un esec, incearca si asa.

25 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Doar ai grija de tine, gandeste-te in primul rand la tine si la viata ta, daca ea a decis asta, respecta-i decizia daca o iubesti, timpul o sa -ti fie un bun vindecator, iti spun din proprie experienta, tu ai alte probleme acum, ai de dat un bacalaureat, vei vedea ca o sa treaca, fffffffffffffff greu, dar va trece, stiu prin ce treci, altfel nu-ti raspundeam, crede-ma...

| deedeelina a răspuns:

Off ce poveste frumoasa, si toti ce final trist. sad De uitat va fi ff greu s`o uiti, mai ales daca mai ai tangente cu ea inca. Dar, poti sa iti ajuti sufeltul sa nu mai sufere. Stii cum? Vorbeste cu ea. Spune`i exact ce simti, exact ce ne-ai spus noua in mesajul de pe TPU. Arata`i ca tu ai fost cel care a iubit cu adevarat in relatia asta, ca ea te-a inselat ( ca pana la urma cam asta a facut ). Ceart`o dar frumos. nu o lovi cu cuvinte. Poate mai exista vreo sansa de impacare. totusi sunt 4 ani. :-s love struck. :-s.
Iar i legatura cu tipul ala, stii ce cred eu? Ca a inceput sa-i placa putin de el, adica se indragosteste. dar din pacate nu stie de cine. de asta s`a si suparat ca i`a dat ignore, pentru ca i s`a luat singurul mijloc de comunicare cu el.
Tu asta trebuie sa faci: sa vorbesti cu ea cat de deschis poti! Spune`i cum e sufletul tau si ce crezi despre ea!
Sa auzim de bine!

| oanaoany a răspuns:

Wow situatia e complicata o relatie de asta si la varsta pe care o ai e greu de uitat s-ar putea ca sa fie singura persoana la care sa ti asa de mult, dar eu ti-as sugera ca sa mai insisti la ea dar daca ea deja a trecut peste si tea dat uitari nu cred ca poti face alceva decat acelasi lucru in primul rand ar trebui ca sa stergi pozele sa iti gasesti o prietena si sa incerci ca sa o iubesti iar aceasta sa fie una care sa iubeasca cu adevarat nu una care-i moartea dupa bani cum sunt in general si daca va tine la tine te va ajuta ca sa o uiti si sa treci peste acum ce sa zic si eu nu sunt experta in relatie sicera sa fiu eu doar imi bat joc de baieti nu am tinut la nici unu tocmai din cauza ca mi se putea intampla ce ti s-a intamplat tie...acuma sper ca te-am ajutat asa cum am putut...noroc in dragoste pe data viitoare

| sonya a răspuns:

Mda foarte nasol. Eu am fost in postura fetei intr-un fel sau altul. A intervenit altceva niste gesturi nu tocmai frumoaste din partea lui si am recurs la aceeasi atitudine. Ideea este sa o lasi in momentul asta in pace. Probabil este confuza si doreste sa analizeze situatia. E bine sa aveti un fel de ultima conversatie in care sa va exprimati fiecare pararea. Nu o forta pentru ca mai rau faci. De uitat mai greu...asta e nu poti pur si simplu sa scoti pe cineva din mine ca si cum ai scoate un ciorap din sertar. Poti sterge tot ce ai in calculator, te poti muta la alta profesoara, sau sa vorbesti cu aceasta sa te duci la alta ora. E greu la inceput dar dupa va veni totul de la sine. Nu iti zic sa lupti pentru ea atata timp cat in momentul de fata te refuza. Comunicati, dupa care se iau deciziile. Cauta sa faci lucruri ce nu iti aduc aminte de ea. Iesi in oras cu prietenii, fa lucruri noi. Cu cat ai timp mai mult cu atat te gandesti la ea. Stai ocupat tot timpul astfel incat mintea sa gaseasca alinare in altceva. Daca te inchizi in tine, iar nu e bine. Nu iti va fi usor, dar nici imposibil nu este. Mult succes!

| Smokaraieee a răspuns:

Uite frate asta inseamna iubirea, nu stupezeniile care le tot postez altii peaici...Coane imi pare bine de cunostinta Smoke la pupitru :) Fii atent ce iti zice fratele tau, Ai gresit mult oricum iertand'o intruna, asta e partea a 2-a, Daca vrei sa continuii pe acelasi stil care ai invatat'o gen (iubirica in sus iubirica in jos ) te duci frumos la ea si vorbesti exact ce ne'ai spus noua sus,Deci fii atent omule,Numai tu stii cel mai bine si cel mai bine si inca odata cel mai bine cum sa o aduci inapoi sa fiti impreuna,Daca vrei sa uiti te sfatuiesc cu mare drag, Ori incerci sa te axezi pe scoala,ca vine bacu,ori iti cauti dar ITI CAUTI, pe altcineva (si cand zic cauti pai Cauti tata ) asa, Nu o sa ti'o poti scoate din cap pentru moment, ori o lasi inca vre'o 2 saptamani sa vada ca a gresit si sa creada in "a 2 sansa pe care i'ai acordat'o decurand, ori nu stiu, nu stiu nici eu cum am trecut peste "a mea" ...numai stiu sincer, pentru ca imi doream atat de tare sa o uit de ma facea sa cad in depresii.:) in fine iti urez succes cu bacu, si inca ceva asculta melodia asta (http://www.youtube.com/watch?v=1nXeYMxtwQM)

| Braker a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate...intr-un tarziu o sa se intoarcawinking

| Gizăz a răspuns:

Nu ai ce face. Nu o poți obliga să continue cu tine dacă nu vrea. Iubirea nu e cu forța; ar fi ca și când ai obliga un orb să citească și l-ai certa că nu poate. Știu că e greu dar fii bărbat și pune-ți mândria pe primul plan. Dacă ea nu mai are nevoie de tine de ce să ai tu de ea? Spune-i frumos că ți-a plăcut timpul împreună, că regreți că se termină așa și la revedere. Dacă mai revine la tine cum a mai făcut-o nu o accepți și gata. Știu că e greu să fii așa obiectiv și puternic dar trebuie! Fii puternic!
Am trecut și eu prin ceva de genul la vârsta ta și nu am avut pace până nu am distrus-o emoțional! Spun asta pentru că te sfătuiesc să nu o faci. Să trăiești cu astfel de regrete e greu.

| RockStar a răspuns:

Sincer ai face bine sa stergi toate pozele cu ea si cele cu voi doi iti face numai rau sad. Stiu ca doare foarte tare dar ar trebui sa te gandesti in primul rand la propria ta viata si sa nu ajungi sa faci " tampenii ". dupa aceea sa iti para rau sad.
Arata`i ca nu iti mai pasa, nu mai plange pentru o fata, mai sunt fete pe lumea asta si o sa vina o fata potrivita pentru tine care nu o sa te faca sa plangi niciodata si o sa te iubeasca asa cum meriti. Daca fata aceea te iubesc cu adevarat sincer nu gresea de atatea ori. Ai face bine sa o uiti si sa treci peste toate si sa te bucuri de propria ta viata. Ea o sa isi dea seama ca a gresit si o sa doreasca sa se intoarca la tine dar atunci va fi prea tarziu. Tu vei fi cu alta fata si vei fi fericit >big grinhappy! :* sper ca te-am putut ajuta happy:*!

| Flaviuka a răspuns:

Gandeste`te ca ei probabil nu`i mai pasa. nu`i pasa cand plangi si stie ca suferi si tot nu se impaca cu tine. Fi tare, arunca pozele sau cel putin ascunde`le undeva. Orice iti aduce aminte de ea nu pune la vedere. Si incearca sa faci chestii care sa-ti ia gandu d la ea. De exemplu sa iesi cu baietii, sa cunosti alte fete. Pana la urma tot o s`o uiti, si cand o sa te uiti in urma o sa zici "ce prost am fost ca am plans dupa ea" tongue

| ana_2556 a răspuns:

Si eu am trecut prin despartiri foarte grele si am avut relatii de lunga durata. Trebuie sa ai in vedere insa faptul ca daca ea nu mai vrea sa fie cu tine, daca ii placea de altul, daca sufera ca tipul respectiv i-a dat ignore inseamna ca pentru tine ea nu mai simte ce a simtit odata, deci ce rost ar mai avea sa continuati? Niciodata nu va mai fi la fel chiar daca ea ar mai accepta sa ma impacati. Nici peste 2 nici peste 5 ani nu va mai fi la fel, ceva in relatia aia frumoasa a voastra plina de iubire, de plimbari de alinturi, de sarutari si ce vrei tu, ceva s-a rupt. In primul rand cred ca ar trebui sa scoti acele poze de prin vitrine pentru ca ea nu te merita, si din calculator. ei bine nu pot sa iti spun sa stergi tot pentru ca e posibil peste 10 - 20 de ani cand vei avea o familie sa iti amintesti zambind de tot ce s-a intamplat. Muta pozele intr-un folder separat, ascuns undeva in calculatorul tau si lasa-le acolo. In plus, cum a zis si albastrualb77, gandeste-te ca e viata ta pe primul loc si trebuie sa te tii tare pe pozitie, pentru ca femeile in viata ta vor intra si iesi, dar tu esti cel mai important! Inca o iubesti e normal, dar ea nu te merita si crede-ma cand iti repet ca desi va veti impaca iti vei da seama ca nu mai aveti relatia perfecta de la inceput si ea nu va mai fi fata de care te-ai indragostit. Daca in timpul relatiei cu tine ei a inceput sa-i placa de altul, e posibil sa o faca si a 2-a si a3-a oara...

| MihaelaStyles a răspuns:

Buna, discursul tau este amotionant chiar daca am 10 ani. Eu as face dupa cum am vazut la desene. S-a intamplat ce ti s-a intamplat tie si baiatul acela s-a dus intr-un restauran si a intalnit femei si asa a uitat de acea fata. pa-pa :*

| AnyA_6301 a răspuns:

Pai...e cam greu, dar lasa ca timpul o sale rezolve pentru ca asa se intampla mereu ca asa am patit-o si eu doar ca eu iubeam un baiat cu 1 an mai mare ca mine,,, plizzz funda

| GigllyMandy a răspuns:

Hmm e clar ca esti dependent.pai daca vrei sa o uiti ce sunt cu toate pozele peste tot in calculator si in casa? out cu ele! Iesi cu alte fete, si daca doar pentru o seara, nu mai pune la suflet ca din cate imi dau seama fata respectiva in ultimul timp doar te joaca pe degete si nu prea cred ca ii mai pasa de tine sau doar vrea sa se creada "grozava" crezand ca face ce vrea din tine. Hai incearca sa nu mai fii plastelina nimanui!winking O sa treci peste asta, timpul le vindeca pe toate( propie experientawinking Si in legatura cu ultima parte.nu esti papa-lapte din cauza ca ai sentimente( desi acum nu sunt in favoarea ta) gandeste-te ca "smecheri de cartier" sunt multi si o sa mai fie si mai multi pe viitor tu alegi daca vrei sa fii unul dintre ei!winking si tipa respectiva chiar nu te meritabig grin sper ca ti-am fost de ajutor. P.S: Have a nice lifetongue

| Dootzy a răspuns:

Eu cred ca ea a fost suparata atunci cand i-a dat ignore acel baiat,pentru ca il iubea foarte mult, iar daca ea se despartea de tine sau tu de ea, acel baiat ar mai fii fost ultima ei sansa de a fii intr-o relatie.Deci,practic,ea ti-a frant inima ta si tu pe a ei,daca s-a intamplat asa,trebuie sa faci tot posibilul sa gasesti alta fata,pentru a fii iar intr-o relatie.O sa fii si mai fericit si o sa poti si sa inveti,iar daca fostei nu-i merge cu baiatul respectiv si se intoarce la tine,iar tu inca o mai iubesti,va trebui sa te sacrifici sa te desparti de cealalta (daca esti deja in alta relatie),dar mai intai,asigura-te ca fosta va face un juramant,ca altadata sa nu mai faca asa.Iar daca nu, ti-am zis, iti cauti alta prietena.

| Cosmynutzaa a răspuns:

Poi...nu vreau sa te fac sa suferi sau altceva.dar cred ca cel mai bine e sa stergi pozele.sa iti cauti o fata cu care sa o iei de la capat.sau daca nu poti asa.incearca sa lupti pentru ea.nu e nevoie sa te faci papa-lapte.Impresioneaz-o cu ceva cu ce crezi tu ca o va da gata.sa zicem.du-te la ea.cu un lantisor o bratara un inel.impreuna cu o floare. daca stii care e preferata ei.sau roaga pe cineva sa o ademeneasca intr-un loc romantic.si fai o surpriza.Nu te da batut.esti baiat.incearca sa fii puternic in asemenea sitoatii.vor mai fi si altele.sad dar asta este.totul merge mai departesad

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Si pune burta pe carte, ca daca Doamne fereste nu iei Bac-ul, te vei simti de 100 de ori mai rau decat acum. Scoala e scoala si relatia e relatie. Bafta la tot!

| IceBoy_7588 explică:

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi. dar chiar daca sterg pozele cu ea si cu noi doi din calculator e "degeaba " pentru ca toate pozele " numai " cu mine is facute de ea pe unde ne duceam impreuna. Am foarte multe cadouri de la ea chiar si haine. pe unde merg imi aduc aminte de ea " ca pe aici am fost si cu ea " orice melodie ascult imi aminteste de ea " pe melodia asta am dansat cu ea la petreceri ". orice gandesc ma duce la ea. E cam complicata situatia.

| IceBoy_7588 explică:

Recunosc ca si eu am gresit de multe ori, o jigneam cand eram suparat pentru ca imi gresea, am si lovit-o de 3 ori, dar eu inainte sa o lovesc incepea ea sa ma bruste dadea cu picioarele in mine si de asta reactionam urat sad si o jigneam. Acum chiar regret. Dar nu stiu. nu stiu ce sa mai spun. NU SUPORT FETELE CARE BEAU SI CARE UMBLA DUPA BAIETI CU MASINI, BANI ETC. Ea pe 8 martie a baut si eu nu stiam ca nu m-am vazut cu ea. Si cand am aflat a cazut ceru' peste mine. E schimbata total ea. nu inteleg ce are. eu m-am despartit de atatea ori de ea. Ma suna, imi spunea ca face ce vreau eu ca sa ne impacam. Odata a venit dupa mine in club cu prietenele ei. dar nu vrea sa recunoasca ca a venit sa ne impacam. Deci ea ma iubea foarte tare. Am vorbit ff mult cu ea in ultimu' timp dar tace. I-am spus ca vine ziua mea acum peste cateva zile si o sa stau singur si ea mi-a zis ca vine si sta cu mine sad. Azi am iesit la o plimbare si am incercat sa o pup. De fapt am pupat-o dar nu ma lasa. Imi spunea ca vrea sa mai iesim asa.M-am invatat cu ea peste tot sad. Ea inainte se plangea la o colega de-a mea ca nu suporta sa o pup eu pe obraz si sa nu o iau de mana cand merge pe strada cu ea "asta se intampla cand eram despartiti". Acum spun eu ca nu suport sa o vad ca merge langa mine cu mainile in buzunar si nici de pupat nu ma pupa sad sad sad

| Borgir a răspuns:

Trebuie sa fiu de acord cu nyx ignoranta este sabia care o va aduce inapoi. Daca o vrei fi heart of stone.presupun ca mai este si o buna actrita din ce ai scris aici.

| IceBoy_7588 explică:

Va multumesc foarte mult pentru ajutor! Dar nu cred ca o mai aduce nimic la mine sad sad. Cand ii spun sa imi stearga numarul' de telefon, si ca nu merita nici privita in ochi pe strada. Si ea imi spune " daca asta te face fericit sa nu mai suferi, bine " sad sad sad. Nu mai vrea deloc

| IceBoy_7588 explică:

Si un sfat, cum as putea sa o ignor, imi puteti da? va rog eu mult. E singura fata pe care o iubesc asa tare si tin la ea asa de mult sad si nu as vrea sa o pierd. Ne cunoastem foarte bine unu' altu'. Ea in fiecare vara pleca la sora ei in Belgia cate 2 3 luni si o asteptam, vorbeam foarte mult la telefon si pe internet. Ne iubeam foarte mult dar acum am ajuns eu sa o iubesc foarte mult sad

| IceBoy_7588 explică:

M-am intalnit cu ea in seara asta, si mi-a spus cu gura ei, sa o las sa se gandeasca sa nu o mai sun, sa nu ne mai vedem... sad sad sad. eu ce pot sa cred din asta?

| andrei_1857 a răspuns:

Sunt aproape in aceeasi situatie ca tine.si sa iti zic sincer nu ai sa o uiti pentru ca nici eu nu pot, ai sa o iubesti toata viata, ai sa te gandesti la ea chiar daca nu vrei.chestia asta se intampla foarte des si cand iubesti vrei sa fie bine si faci mai rau pentru ca esti disperat sa faci sa se intoarca si nu se intoarce pentru ca faci mai rau fara sa iti dai seamasadsadsad asta e viata, oricat ai incerca sa te atasezi de altcineva nu iese asa cum ar trebui. fetele tot fete raman, baietii sunt facuti sa sufere

| superbugy a răspuns:

Ohhhhhh doamne! Voi baietii nu stiti sa va purtati cu fetele.Ca sa scapi de ea trebuie sa o ignori, dar sa fii politicos cu ea chiar daca ti-a facut ce ti-a facut.

| LexuDeea a răspuns:

S-o uiți? Dacă ai iubit-o mult? Nu poți. Poate doar o s-o rătăcești printre gânduri si amintiri...