Ce ai tu se numeste eliminare fractionata de endometru si se datoreaza unui dezechilibru hormonal. Nu e complet anormala in a doua luna dupa intreruperea contraceptivelor orale, dar cred ca o vizita la ginecolog se impune. Oricum, daca vrei sa ramai insarcinata trebuie sa faci niste analize, asa ca macar cu 3 luni inainte de a incerca este obligatorie vizita la ginecolog.
Am citit ca media este de 6 luni pana cand raman femeile insarcinate. Eu dupa 7 luni dupa ce nu am mai folosit prezervative - dupa mine e cea mai ok metoda de protectie - am ramas insarcinata. Din cate stiu eu este recomandabil ca dupa 6 luni dupa oprirerea contracteptivelor orale sa ramana o femeie insarcinata. Sper sa gasesesti un ginecolog bun prin prejur, care sa se prieceapa si la contraceptie preventiva nu doar la avorturi...
Tot ce e posibil sa ramai gravida dar sa nu uitam de o vizita la ginecolog caci e posibil sa ai o afectiune vaginala. Eu ma recunosc in povestea ta si la mine s-a sfarsit cu un diagnostic mult asteptat-o sarcina.Multa sanatate si noroc
Da tot ce poti sa faci e sa consulti un ginecolog, in general pilulele contraceptive contin o combinatie in diverse proportii si concentratii intre estrogeni si progesteron, iar dupa intreruperea acestora ar trebui sa faci o pauza iar dupaceea sa concepi un copil, eu stiu ca exista anumite riscuri de malformatii sau anumite defecte ale copilului daca nu faci o pauza mai lunga dupa incetarea contraceptiveleor, sper sa te ajute.
Eu dupa ce am renuntat al anticoceptionale nu mi-a venit 5 luni menstruatia si tot am asteptat n-am mers la medic pentru ca am citit p net ca este ceva normal pana isi revine organismul la normal am f la medic si mi-a dat tratament si acu astept sa-mi vina si eu la fel tot aveam dureri la ovare dar numi venea menstruatia asa ca te sfatuiesc sa mg la ginecolog
Se poate sa fie o intarziere a menstruatiei din cauza ca ati renuntat la anticonceptionale.pana se obisnuieste corpul fara.am citit ca trebuie sa faci o pauza cam de 3luni inainte de a ramane insarcinata.cam vreo 2saptamani daca nu va vine menstruatia faceti un test.doar un medic ginecolog e in masura sa va zica sigur daca aveti ceva.numai bine