| renault a întrebat:

Buna Ziua! Ma Numesc gabriel din timisoara, si as avea o intrebare, daca ma puteti ajuta. Sunt intr-un divort, din motiv ca mi-am lovit sotia, ea a cerut divortul, este a 4-a infatisare, sa facut si expertiza si nu avem avocati si ma deranjeaza faptul ca nu sunt audiat, nu vor sa ma audieze, desi am depus la dosar intampinare si nu vor sa ma asculte. Ce se poate face sa fiu ascultat si eu? si de ce dureaza atat? astept un raspuns, va multumesc Mult!

7 răspunsuri:
| Haydee a răspuns:

Amice...in primul rand de ce ti-ai lovit sotia? Iti spun eu ca nu ai mai fi fost in libertate daca as fi fost eu in locul sotiei tale. Apoi, chiar nu meriti sa fi audiat pentru ca nu exista nici o scuza... dar pentru ca suntem toti oamenii egali ai putea vorbi cu judecatorul, in final e dreptul tau nu?("dreptul de a fi ascultat")

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dv sunteti in culpa si ati si recunoscut, ce sa va mai audieze, adica ce sa spuneti im plus in afara de faptul ca ati batut-o? ca asa ii trebuie? Nu veti fi audiat.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Zi mersi.
Daca erai in alta tara, in momentul de fata erai inchis!

Abh
| Abh a răspuns:

Ai gresit, acum suporti consecintele.

mira
| mira a răspuns:

Violenta domestica nu are nicio scuza, nicio justificare.

| andreea25red a răspuns:

Un proces de divort poate dura si cativa ani si daca este vorba numai de divort nu te consuma prea mult deoarece lucrurile merg destul de incet in astfel de cazuri. cel mai probabil o sa trebuiasca sa impartiti bunurile mobile si imobile de dupa casatorie si atat.atunci cand cineva intenteaza divort este chemat sa instanta sa si spuna motivele.in functie de declaratia ei o sa se aprobe sau nu.ar fi cazul sa te asiguri ca nu tea dat in judecata petru abuz si altele.cu un avocat bun poti intra la racoare petru o vreme

| ania a răspuns:

Mai bine cere-i iertare, iart-o pentru ce a gresit ea si incearca sa va impacati. Oameni perfecti nu exista.