| Danutz_Nicusor_1994 a întrebat:

Buna ziua Ma Numesc Nicusor

Si am o prietena care nu am mai sunat de 4 luni ce pot sa fac am incercat sa dau de ea si imi zice ca nu este alocat m-am dus la ea acasa mi-a zis mama ei ca nu este acasa am intrebat prietenele ei si mi-a spus ca este plecata din tara la un momendat am sunat pe tatal ei si mi-a zis ca este cu un alt baiat sunt impreuna cu ea de 3 ani oare ce sa fac m-am dus la un bar si m-am pus in cap si dupa 3 zile a venit la spital eu eram in coma si a inceput sa planga si dupa 9 saptamani mam revenit din coma alcoolului si ea mi-a zis ca nu se mai desparte de mine si nu mai vrea nici un barbat in viata ei ce pot sa ii ofer o sansa sau sa ii spun punct relatie astept respuns si un sfat prietenesc va multiumesc

Răspuns Câştigător
| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Salut Nicusor, ma bucur ca ai pus aceasta intrebare.
Tot ce poti sa faci cu fata aia este sa ii dai o aschie de pumn in ochi ca sa se invete ca barbatii sunt sexu superior. Ea va fi atat de uimita de actiunile tale incat te va ruga sa o impregnezi cu fericirea ta.
Nu uita, tu esti barbatul si ea e fufa.
Mult noroc!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cum te-ai descris in intrebare poti spune ca ai avut o prietena.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey Nicusor.
Faptul ca prietena ta nu ti-a mai scris cred ca ti-a dat de gandit ca are pe altcineva.Te lasi dus usor de nas si mai ales de o fata si asta nu e bine. Sfatul meu pentru tine este pentru inceput sa pui si tu un punct, un spatiu, o virgula.
Nu cred ca ar trebui sa ii dai o a doua sansa fiindca nu prea merita.

| christall a răspuns:

Doar sufletul tau stie raspunsul.