| Toni456 a întrebat:

Bună ziua! Mă numesc Toni, am 20 de ani și am o iubită mai mare cu 10 ani ca mine. Simt că de la un timp încoace și-a pierdut interesul pentru mine. Simt o distanțare între noi doi, nu mă prea mai caută, cum o făcea înainte. Ii scriu mesaje și de abia îmi răspunde după câteva ore, chiar zile. Se supără pe mine din fie ce, dacă îi atrag atenția, sau dacă o fac și eu să aștepte la mesaje când ea îmi scrie. Mă gândesc uneori că nu mă mai iubește, că mă dă la o parte. De multe ori preferă să stea cu prietenele decât cu mine, și eu nu mai suport in ritmul acesta. Mă pedepsește din orice. Spuneti-mi va rog ce pot face

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Salut toni, din pacate iubita asta a ta te-a vrut sa fii un fel de toy boy, cam ceea ce fac cele incadrate ca si cougar prin afara, care au nevoie de un prieten cu beneficii!
Am trecut si eu prin asta cand aveam 23 de ani, ma vedeam cu o femeie de 37 care arata bomba! Dar eu cel putin stiam de ce suntem prieteni, nu am pus sentimente!
Din pacate trebuie sa accepti situatia si sa iti cauti o fata apropiata de varsta ta!

| Violleta2022 a răspuns:

Relatia voastra a fost doar pentru beneficii, adica sex, dar se pare ca nu o satisfaci si s-a plictisit sa mai astepte, ca atare iti cauta nod in papura ca sa-ti dea papucii.

Cauta-ti o fata de varsta ta si bucura-te de viata si dragoste adevarata, ca intoarcerea la femeia asta matura, nu mai este o optiune buna pentru tine.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă este o relație din mesaje, aceea nu este o relație. Întâlnește-te cu ea, și faceți ceva împreună.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, sunteti foarte dezavantajati din start. Diferenta de varsta intre 20 si 30 pare de 10 ani, insa e mult mai plina de piedici si perspective, sau in general, mentalitati opuse, spre deosebire de diferenta dintre 30 si 40.Presupun ca sunteti fiecare in alta etapa a viatii, asadar cel mai intelept e sa vorbiti direct si sa afli incotro va merge aceasta relatie.Din ce ai scris aici rezulta ca nu va merge nicaieri, imi pare rau.Nici tu nu trebuie deloc sa stai sa induri asa, este foarte nesanatos pentru suflet si psihic.Stai calm, vei mai gasi fete care sa fie macar pe aceeasi pagina sau acelasi capitol cu tine, nu sa fie complet din alta carte.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Las-o in pace, oricum e in pragul expirării.

| COJO2201 a răspuns:

Este cu altul demult! De la tine a vrut doar sex. o loveai' bine ma gandesc. dar ea acum are altceva. are o varsta, vrea ceva serios pentru a se casatorii, pe tine te considera mic, deci considera ca nu are viitor cu tine. nu poate discuta cu tine la 20de ani de nunta de copii etc. Asa ma gandesc. Dar 100/100are pe altul. E felul ei de ati spune, nu direct.