Tu crezi ca ei îi este usor cu 2 copii? Nu îi este usor sa îi creasca singura ca tu mai mult esti plecat, faptul ca a slabit asa brusc indică o problema grava de sanatate, si trebuie sa o duci urgent la medic sa i faca analize ecografi CT uri sa vada cauza, o cauza ar putea fi diabetul, in diabet unele persoane slabesc iar altele se ingrasa foarte mult, totul este dictat de genetică, ea ce varsta are? Du o la medicul de familie sa i dea trimitere la diabetolog si de acolo sa inceapa investigatiile medicale.
Cel mai probabil fiindca sotia ta nu se hranea sanatos, ori poate o copleasu muncinile pe care le face zilnic, ca sa aiba grija de copii.
Ideal este sa discuti cu ea, ca nu-i normal sa fie slabita, putand avea si o anemie serioasa sau vreo boala de care nu este inca constienta ca o are si ar trebui sa faca analize si investigatii medicale.
De unde vrei să știm noi?
Uite o idee: ÎNTREAB-O PE SOȚIA TA!
Sau poate poți să o duci iarăși la detectorul de minciuni.
Dat find faptul ca eu eram plecat din tara.ea știa ca eu sunt mai afemeiat și tot o data a și auzit ca am avut o relație cu o tipa.și eu când am ajuns în tara ea era foarte slăbită. Eu pe moment. adică în trecut nu am stat sa ma gândesc dc era ea slăbită dar acum având problemele astea mentale ma gândesc ca ea era slăbită ca avea și ea vreun iubit.sau ca făcea sex cu vreun alt tip.nu știu ceva de genul.
Tu confirmi ce am spus data trecuta: ca tu esti cel care inseala.
Sotia ta nu e slabita ca a fost uzata! E slabita pentru ca are grija de 2 copii de una singura si de suparare! Dar tu nu poti gandi la asta, pentru ca esti total lipsit de empatie! Tu iti vezi doar de interesele p.ii tale!
Logistic vorbind, cand sa mai aiba timp biata femeie de iubit? Tu habar n-ai cum se cresc copiii!
Poate de de dor, de stres, tu ai impresia că este "ușor" să crește un copil? Tu crezi ca un copil crește doar cu banii? Sănt importanți pentru orice căsnicie banii și relație. Da nu așa crește un copil normală și sănătatos.
Îi trebuie un părinte capabil și apt normal sănătatosă și crescă acel copil, tu erai plecat frate cine rămânea cu copii tăi? Nu soția ta? Normal ca soția ta! Nui de ajuns doar banii. Trebuie să-ți respecți cu Adevărat soția, s-o iubește cu Adevărat nu s-o necăjești, nu s-o superi, nu s-o bați, nu s-o înjuri, nu s-o duci la "doctorul detectorul de minciunii" și normal ca femeia aia o să ajungă anemică și Doamne Dumnezeule ferește cade din picioare, la cum îți tratezi tu soția este jale rău de tot... nu se face așa într-o căsnicie și relație, tu iai făcut o grămada lui femeia ta soția ta, mă mir cum de mai vrea să aibă de aface cu tine soția ta.
Poate sa aiba probleme mentale, recomand sa discutati liber despre aceasta problema si sa fi intelegator cu orice ar zice, ar putea sa fie stres, sa se vada diferit, sa dea overthink...Incercati daca nu o sedinta de terapie impreuna poate va va ajuta
anonim_4396 întreabă: