Poti fi insarcinata, mai ales daca simptomele au aparut dupa o intarziere de minim 7 zile a menstruatiei. Numai ca e foarte ingrijorator ca urinezi frecvent. Asta nu e semn de sarcina, ci de infectie si asta poate periclita o eventuala sarcina
Te inteleg, si eu am facut aproximativ 100 de teste de sarcina in ultimii 7 ani (in urma cu 1 an numarasem vreo 94 si intre timp am mai facut 3 sau 4, dar am abandonat numararea).
Dar e important sa faci testul de sarcina si sa ajungi la medic cat mai repede. Daca e sarcina, sunt saptamanile cele mai importante. Banuiesc ca iei deja acid folic (care este absolut necesar in primele 6 saptamani de sarcina), dar chiar si asa trebuie sa faci analize ca sa te asiguri ca ii asiguri bebelusului (in caz ca e) cele mai bune conditii. Trebuie sa te vada cat mai repede ginecologul tau, deja ai o mica intarziere (daca e sarcina, trebuia sa te vada maxim la 15 zile de intarziere) si asta poate pune copilasul in pericol.
Un test de sarcina este 10 lei la farmacie. Simtomele pot fi de la probleme de sanatate pana la sarcina. Pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina