Buna.Sincer, eu nu as mai vorbi cu matusa o perioada. Te poti lipsi de cadouri mai mult sau mai putin inutile.
Faptul ca nu te respecta si nu stie cat de sensibili sunt adolescentii cu privire la toate apsectele corpului lor, e cat se poate de aiurea.Nu e ca si cum esti copil mic.Adolescentii merita intimitate la fel ca adultii. Daca era tatal tau eu nu cred ca ar fi intrat peste el.Ca iti mai tine si contorizarea pentru timp+apa desi nu sunteti la ea acasa, iarasi, ciudat.
Cine are nevoie de bullies cand exista membri din astia in familie? Zau asa...
Totusi, baia aia nu se putea incuia? Ce cazare e aia? Incearca sa blochezi usa cu ceva data viitoare? Poate un scaun sau vezi tu ce gasesti pe acolo.
Nu ai de ce sa iti ceri scuze. Matusa nu pare a fi sanatoasa la cap iar mama nu inteleg de ce ii ia apararea. Meriti intimitate ca oricare alt om. Incuie usa sau blocheaz-o cu un scaun ca sa nu mai intre nimeni peste tine si ignora matusa.
Eu mai degraba m as ingrijora de testiculele alea mari si penisul de bebelus?
Daca incearca si a treia oara, cred ca te place. Acum serios, nu se face asa ceva. Nu trebuia sa-i zici sa te auda, dar pana la urma asta e adevarul. Fii inventiv. Foloseste draperia de dus. Blocheaza usa cu un mop sau ceva. Pe matusa daca te lasa inima iart-o... tu esti in dezvoltare, o sa fii ok. Pe ea n-o vad bine.
Inainte sa te duci la dus intreaba-i daca au nevoie la baie, ca asa e frumos, sa nu faca pe ei sau altceva (ca unii au probleme la modul serios) si ca tu vei sta vreo 30 de minute sau cat stai tu.
In primul rând închide ușa, și in al doilea rând, nu îți cere scuze, pentru că nu ai greșit cu nimic, las-o să își dea seama singură ca ea e cea care a greșit, tu ești doar un copil.