| carlutza1001 a întrebat:

nu stiu ce sa fac, parintii mei vor sa ma mute la alt liceu pentru ca, spun ei, la acesta nu invat. cu toate ca le-am promis marea cu sarea, decizia lor e luata. intrebarea mea este: pot sa ma mute daca eu nu vreau? nu trebuie sa semnez si eu, sa fiu si eu de acord? mentionez ca sunt inca minora.

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Buna. stiu sentimentul, si ai mei vroiau sa ma mute acum in al 2lea semestru de cls a 9a,dar deja m-am obisnuit cu colegii/profii. Ai putea si tu sa le bagi argumentele astea,ca te integrezi mai greu,ca cine stie peste ce 'fitosi' nimeresti la liceul unde vor ei,ca aici te-ai obisnuit cu profesorii si cerintele lor si ca tu nu vrei sa te muti. Eu le-am mai zis ca si colegelor mele le-a parut rau cand le-am dat vestea ca as putea sa ma mut,si asta i-a convins sa ma lase in continuare la liceul asta.

Convinge-i sa te lase si la anul in primul sem. in acelasi liceu,si apuca-te de invatat mai serios,iar daca se intampla sa fie si la tine ca la mine,adica sa faci doar cateva ore pe saptamana.,nu le mai spune parintilor ba ca nu vine profesorul, ba ca vine si stati degeaba la ora, ca atunci degeaba incerci sa-i convingi.

Bafta! :*

6 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Daca esti minora parintii vor semna nici nu au nevoie de tine

| MihaelaDart a răspuns:

Atunci cand promiti marea cu sarea, de obicei nu raman batute in cuie, faci 1-2 luni si apoi o iei pe aratura. Trebuie sa suporti consecintele, esti vinovata in acest caz, acum daca la liceul care te vor muta va trebui sa-ti dai toata silinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce nu inveti? ca eu nu te-as muta la alt liceu.dar nu cred ca vrei sa stii ce as face in locul parintilor tai.sa te fereasca cel de sus de asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si de ce nu inveti? ca eu nu te-as muta la alt liceu.dar nu cred ca vrei sa stii ce as face in locul parintilor tai.sa te fereasca cel de sus de asa ceva.o sa vrei sa te muti singura la alt liceu.

| Melinda1219 a răspuns:

Ce clasa esti, Carla? happy

| carlutza1001 explică:

Am media 9, 30. nu mi se pare o medie mica. tie da? nu e vina mea ca parintii mei sunt f severi, in locul tau nu as mai cataloga oamenii daca nu ii cunoscwinking